2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok canım ya ilk buraya taşındığınızda gelmiştim aranıza uzun zamandadn beri gelmediğim halde cok sevdiğim arkadaşlar ne hatır sordu bende darıldım öyle bir cıkış yapmıştım küstüm derken şaka cocukmuyuz biz küselim cocuklarımız olcak dimi sadece gönül koydum🙂

kızlar ya ben bebek arabası almak istememiştim
ama eşim şimdi alalım ya rahat olur falan dedi ama ucuz yollu bişey istiyom bi fikri olan varmı
bideeeee bastonla normal araba arsındaki fark ne
ben aldım kusum karsıyakadan işte ama markasıı öle bilindik bişi diil adem.... dıye bişi 140 tl ydı baston aldım pratık dıyeee ama hatırlamıyorum kım dı birisi dedıkı yenı dogdugunda kullanamıyosun bastonları falan dedııı bende anlamadm bişi 🙁

evet uklacım kısa süreli mayıs 15 gibi toparlarım işleri

bu arada alışverişleri bitirdiniz dimi bende 23 nisanda gitcem eminönüne ordan anneme üsküdara geccem inşallah acıktır 23 nisanda eminönü

ben aldım kusum karsıyakadan işte ama markasıı öle bilindik bişi diil adem.... dıye bişi 140 tl ydı baston aldım pratık dıyeee ama hatırlamıyorum kım dı birisi dedıkı yenı dogdugunda kullanamıyosun bastonları falan dedııı bende anlamadm bişi 🙁

Çoğu baston 180 derece yatmıyor, bir de yine çoğu baston tek taraflı oluyor
bütün bu özelliklerin olduğu baston tipi araba chicco for me, ama tuzlu

seninki tam yatıyorsa, bir de tek taraflı kullanabilirsen niye sorun olsun ki

ben aldım kusum karsıyakadan işte ama markasıı öle bilindik bişi diil adem.... Dıye bişi 140 tl ydı baston aldım pratık dıyeee ama hatırlamıyorum kım dı birisi dedıkı yenı dogdugunda kullanamıyosun bastonları falan dedııı bende anlamadm bişi 🙁

annadım kuzummm amannn bende öle bişey alcam işte ama baston mu normalmi bilemiyommmm offfffff

bişeyyy dicemmm size ortalama 25 dkk savaş veriyos o zıplıyo içimde ben sıkıyorum kendimi yoksa sıkmazsam kaçıracaktım
sanırım savaşı ada hanım kazandııııı offffffff ne olcem ben böle yaaaaaaaaaa

Geri