Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
efet cnm 180 derece yatıyor ozmn guzel ama tek taraflı derken nasıl yanı tek yonlu benmkı ama bende dedım cok onemli diil bana bakmasada olur bebek gıderken🙂 dogdugundn ıtıbaren kullanabılrm ozmn dimi
ay allah korusun yaa eşim bir arkadaşından duymuşta bir araştır demişti avcılar cünkü ilk gelin gittigim yer benim yabancılık cekmeyiz demiştim iyki sormuşum sagol canım
gerçi giysi işi falan benimde tamam yıkayıp ütüleyim yerleştirdim agırlaşmadan
oraya sadece iki tane penye battaniye
banyo havlusu
birde bebek şekeri için organze tül alcam
birde kendim için gecelik bakcam,
benimde cok şükür eksiğim kalmdı
allahm hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
canım benim yatak odasının iki şifonyeri vardı birini kızıma ayırdım dolabımda büyüktü 2 kapagıda ona ait oldu arkadaşda bambu sepet verdi kışa kadar zaten bizim odada yatacagı için almadım
sonra kışa doğru almayı düşünüyorum
vatozcum bende araba konusunda tıkandım kaldım. çift yönlü arabaların en güzel yanı rüzgara göre arabanın yönünü ayarlayabilmek.ama onlarda biraz ağır oluyor. baston arabaları da yeni doğanlar pek kullanamıyorlar
ben doğumdan 1-2 hafta sonra bebeğimi dışarı çıkarmak istiyorum bakalım nasıl olcak??
valla cnm nebılım kullanablır dedı kız aldım bende ama kandırmısta olabılır cunku pek arastırmadım o cıft yonlulerdede vardı uygun fıyatlı ama bastonlar hafıf ben calısyrm valla belımde sakat sımdıden evımızn merdıvenlerı desen hıc sorma ın cıkart zor olurdu mecburen baston aldm hafıf ve pratık olsun dıye haa bide az yer kaplasn kılerde falan
valla şaka maka az kaldı allahım hepimize saglıkla bebegimizi kucagımıza almayı nasip etsin ben haziran sonu olduğum için sizin kadar agırlaşmadım belkide bakalım cmts kontrolümüz var kızım ne kadar olmuş bu hafta göbeğim baya bir büyüdü benim 🙂