asfada Hamiş Melek 16 Nisan 2010 #9.805 elh' Alıntı: asfam değiştir şu avatarını kuduruyom baktıkça Genişletmek için tıkla ... pendeeee görmedikçe öslüyommmmm o güselllll meyveyiiii yaaaaaaaaaaa kuduruyom resmennnn yeter artıkkkkk bu hasret çıksınnnn elhımmmmmmmmmmmm
elh' Alıntı: asfam değiştir şu avatarını kuduruyom baktıkça Genişletmek için tıkla ... pendeeee görmedikçe öslüyommmmm o güselllll meyveyiiii yaaaaaaaaaaa kuduruyom resmennnn yeter artıkkkkk bu hasret çıksınnnn elhımmmmmmmmmmmm
ekobero Yeni Üye Üye 16 Nisan 2010 #9.806 selamlar kızlar dün akşam karpuz bulduk çok güzel çıktı valla alın yiyin gari benden söylemesi
ekobero Yeni Üye Üye 16 Nisan 2010 #9.807 öf ben gribim ya bi hastalıktan kurtulamadım hapşır öksür tıksır iyileşemedim
ekobero Yeni Üye Üye 16 Nisan 2010 #9.808 kimsecikler yokmu be benle konuşacak zar zor giriyom zaten bu aralar
elh Yeni Üye Üye 16 Nisan 2010 #9.809 asfada' Alıntı: pendeeee görmedikçe öslüyommmmm o güselllll meyveyiiii yaaaaaaaaaaa kuduruyom resmennnn yeter artıkkkkk bu hasret çıksınnnn elhımmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... ayyy bende gördüm ama minnacık onda tatda yoktur be asfam
asfada' Alıntı: pendeeee görmedikçe öslüyommmmm o güselllll meyveyiiii yaaaaaaaaaaa kuduruyom resmennnn yeter artıkkkkk bu hasret çıksınnnn elhımmmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... ayyy bende gördüm ama minnacık onda tatda yoktur be asfam