Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tasli yatagin olmayinca zaten uyuyamiyor insan, fakirligin gozu kor olsun.
Saka bi yana siz izine ayrilinca nasil olursunuz bilemem ama
ben ne gece ne gunduz uyuyamiyorum.
Salak isin gucun yok yat uyu demi, yok anam yatinca da uyuyamiyor insan sonra oyle zombi gibi dolasiyon.
Artik geceleri bile yatakta don don deli oluyorum birkac saat kalkip oturuyorum bacagim da sanciyor zaten.
Ama herseye ragmen cook sukur, insAllah sag saglim bebegimize kavusacagiz ya
o dusunce butun sikayetlerimizi silip atiyor.
var ya doğumdan sonra ilk işim yatakta yüz üstü yatıp, bu kolumu yastığın altına sokup bi bacağımı da yana doğru kıvırıp uyumak olacak of çok özledim ya
Tasli yatagin olmayinca zaten uyuyamiyor insan, fakirligin gozu kor olsun.
Saka bi yana siz izine ayrilinca nasil olursunuz bilemem ama
ben ne gece ne gunduz uyuyamiyorum.
Salak isin gucun yok yat uyu demi, yok anam yatinca da uyuyamiyor insan sonra oyle zombi gibi dolasiyon.
Artik geceleri bile yatakta don don deli oluyorum birkac saat kalkip oturuyorum bacagim da sanciyor zaten.
Ama herseye ragmen cook sukur, insAllah sag saglim bebegimize kavusacagiz ya
o dusunce butun sikayetlerimizi silip atiyor.
evde olsam da yatamam ki. akşam 12 yi geçiyordu yattım. sabah 5 te kalktım.
zaten 5 dk dan fazla aynı pozisyonda duramıyorum.her yerim tutuluyor.
ama dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı ya ne yapalım bir kaç ay sıkacağız dişimizi.
var ya doğumdan sonra ilk işim yatakta yüz üstü yatıp, bu kolumu yastığın altına sokup bi bacağımı da yana doğru kıvırıp uyumak olacak of çok özledim ya
evde olsam da yatamam ki. akşam 12 yi geçiyordu yattım. sabah 5 te kalktım.
zaten 5 dk dan fazla aynı pozisyonda duramıyorum.her yerim tutuluyor.
ama dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı ya ne yapalım bir kaç ay sıkacağız dişimizi.
Ust komsumun kizi da hamileydi ya benden 2 ay ondeydi anlatmistim 6inci ayinda bebegini kaybetti karninda olmustu.
Bu aralar da ust komsumu goruyorum hep karnima bakiyor bebegin nasil diyor cok sukur diyorum ama kendimi hep suclu hissediyorum. :küstüm: