2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın herkeslere ... Ben uyuyamadım dün gece çilekli bir içecek içtim ya ı alerji yaptı yada şekerim çıktı yine içeceğe bağşı olarak ayak parmaklarım ve elimin üzeri çok fena kaşınıyor . Gerçi yıkadım kolonya faln sürdüm ve salona geldim oturuyorum şimdi biraz daha sakinleşti kaşıntı 🙁 bu ne ya anlamadım gitti.

Bu arada bizde sonunda oğlumuza yatak odasını aldık.Gemici modeli vardı benim çok istediğim evimize yakın bir yerde tesadüfen görmüştüm dün gidip aldık haziran başı teslim edecekler 🙂 allah izin verirse direk yeni evimize gidecek sonrada ben ve oğlum ve babamız taşınacağız.

Aldığımız Odamız
z3.jpg

Günaydın herkeslere ... Ben uyuyamadım dün gece çilekli bir içecek içtim ya ı alerji yaptı yada şekerim çıktı yine içeceğe bağşı olarak ayak parmaklarım ve elimin üzeri çok fena kaşınıyor . Gerçi yıkadım kolonya faln sürdüm ve salona geldim oturuyorum şimdi biraz daha sakinleşti kaşıntı 🙁 bu ne ya anlamadım gitti.

Bu arada bizde sonunda oğlumuza yatak odasını aldık.Gemici modeli vardı benim çok istediğim evimize yakın bir yerde tesadüfen görmüştüm dün gidip aldık haziran başı teslim edecekler 🙂 allah izin verirse direk yeni evimize gidecek sonrada ben ve oğlum ve babamız taşınacağız.

Aldığımız Odamız
Ekli dosyayı görüntüle 305

Mislina cok hos gercekten odaniz cok begendim.
Gule gule kullansin egemiz insAllah. :dp178:

Günaydın kızlar

odanız çok güzelmiş mislina, oğlun güle güle büyüsün içinde

ben kahvaltıyı hazırliiim bu arada

Kizlar dogum yaklastikca ben iyicene sapittim sanirim.
Size dun geceki gordugum ruyami anlatayim.
Simdi evdeyim kuzenimle ama ultrason'a girecegim.
Ultrason'a giriyorum ama nasil bir ultrasonsa bebek kuzenimin kolunda duruyor.
Allahim bir guluyor bir kahkaha atiyor goruceksiniz dili de damaginda gulerken.
Sonra dur resmini cekeyim de esime gosteririm o hic yuzunu gormedi birde boyle guldugunu gorse nasil sasirir diyorum.
Sonra resmini cekiyorum baya, sonunda hem yuzunu gorebildim hemde nasil guzel poz veriyor diye.
Bebek bu arada 2 kilo diye dusunuyorum ruyamda da nedense birde boyu da 40 cm filan,
diyorum ki kuzenime simdi bu benim karnimda mi nekadar buyumus nasil sigiyor oraya diyorum, oda diyor dur hele daha 2 ayin var daha da buyuyecek.
Yani hem kuzenimin kolunun ustunde duruyor hem karnimda diye konusuyorum cok ilgincti, sonra birde dur da yanak yanaga poz verelim de sen cek diyorum bana benziyor mu diye ay uyaninca gul gul kendime diyorum ben iyicene manyaklastim. :meri:
Yakinda timarhanelik olursam hic sasirmayin.:24:

Aldığımız Odamız
Ekli dosyayı görüntüle 305

Mislina bayildim bayildimmm...icinde gule gule buyusun bebisin...

mislinacım takımınızı gule gule kullan..
ilerdede beyazlar ıcınde yakısıklı bı denizci olsun oğlun=))

bende kafayı yedım kızlar gece abuk ruyalar gorup bıde ruya anında kocama anlatıyomusum.
sabah kalkıp dalga gecıyo benle
su kadar ruya gordum sole sole oldu dıye cok eglenıyo eşşek
normal konusur gıbı anlatıyomusum
allah sonumuzu hayır etsın
bu arada dun dus aldım
dusatan cıktım kurulanırken su gıbı bısı geldı
acaba dusatamı ıcme su kactı
korktum bende ole cok fazla degıldı ama bacaklarımdan ıkı damla asagı kadar suzuldu
ıgrencım bılıyourm ama sızce korkmalı mıyım???

mislinacım takımınızı gule gule kullan..
ilerdede beyazlar ıcınde yakısıklı bı denizci olsun oğlun=))

bende kafayı yedım kızlar gece abuk ruyalar gorup bıde ruya anında kocama anlatıyomusum.
sabah kalkıp dalga gecıyo benle
su kadar ruya gordum sole sole oldu dıye cok eglenıyo eşşek
normal konusur gıbı anlatıyomusum
allah sonumuzu hayır etsın
bu arada dun dus aldım
dusatan cıktım kurulanırken su gıbı bısı geldı
acaba dusatamı ıcme su kactı
korktum bende ole cok fazla degıldı ama bacaklarımdan ıkı damla asagı kadar suzuldu
ıgrencım bılıyourm ama sızce korkmalı mıyım???

Daecim korkulacak bişi olmadığını düşünüyorum... Vücudundan süzülen sudur o.. İki damla diyorsun zaten... Başka bir sıkıntın yok sanırım... O yüzden korkma... Bu cevap... şimdi de rüya kısmına gülelim biraz... hahahahahahaha
Benim kocam da artık herşeyimle dalga geçiyor.. Adamlara eğlence olduk... Benimki de adımı unutacak, sürekli şişman diyooooo...hahahahahah

kızlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebn daha 7 haftalığım allah bize de göstersin bu günleri odanız çok güzel içinde güle güle büyüsün rabbim hepimize nur yüzünü görmeyi nasip etsin çok sabır gereken yerlerdeyiz şu tehlikeleri bir atlatsak hayırlısıyla allah gönlünüze göre versin kızlar ssağlıklı doğumlar inşallah

Daecim korkulacak bişi olmadığını düşünüyorum... Vücudundan süzülen sudur o.. İki damla diyorsun zaten... Başka bir sıkıntın yok sanırım... O yüzden korkma... Bu cevap... şimdi de rüya kısmına gülelim biraz... hahahahahahaha
Benim kocam da artık herşeyimle dalga geçiyor.. Adamlara eğlence olduk... Benimki de adımı unutacak, sürekli şişman diyooooo...hahahahahah
benım adımda göbüş kaldı
sınır edıyo bu adamlar bizi:24:
bu ruyalar her gun dahada cogalıyo
hayal gucun kuvvetlendı dıyo bızımkı
artık ne hıkayeler anlatıyosam:dp178:

kızlar allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebn daha 7 haftalığım allah bize de göstersin bu günleri odanız çok güzel içinde güle güle büyüsün rabbim hepimize nur yüzünü görmeyi nasip etsin çok sabır gereken yerlerdeyiz şu tehlikeleri bir atlatsak hayırlısıyla allah gönlünüze göre versin kızlar ssağlıklı doğumlar inşallah
canım hayırlı olsun bebısın
saglıkla kucagına almak nasıp olsun ınsallah

Geri