2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zeyneepp hayırlı olsun odanız.
neyse ayşe naz da odalandı artık..
annen de az değilmiş hee 🙂
benim bir arkadaşım var, 39 haftayı bitirdi, adı zeynep
artık doğsun diye belkiyo, tık yokmuş kızında 🙂
o da ayşe naz koyacak adını kızının..
ona da seni söyledim, bu sene hamile kalan zeynepler kızlarına ayşe naz ismini veriyo die, çok güldü.
ay bu işe gelmek de bana çok koyuyo yaa valla
19 iş günüm kaldı ama nası dayanacam bilmiyorum.
ayaklarım geri geri gidiyo artık

Bu sene zeyneplerin hem kızları oluyor hemde aynı ismi koyuyorlar demek 🙂 Oda hayırlısıyla alsın kucağına inşallah.Bu kızlar nazlı olacak herhalde 🙂
Şimdi sen söyleyince fark ettim benimde iş günü olarak 21 toplam gün olarak 30 günüm kalmış izne ayrılmama ama ben okadar beklememeye karar verdim 3 Mayıstaki kontrolümden sonra rıza beyde çık derse mayısın ilk haftası çıkıcam yoksa bu gidişle yorgunluktan doğum masasında uyuya kalırım valla

Bu sene zeyneplerin hem kızları oluyor hemde aynı ismi koyuyorlar demek 🙂 Oda hayırlısıyla alsın kucağına inşallah.Bu kızlar nazlı olacak herhalde 🙂
Şimdi sen söyleyince fark ettim benimde iş günü olarak 21 toplam gün olarak 30 günüm kalmış izne ayrılmama ama ben okadar beklememeye karar verdim 3 Mayıstaki kontrolümden sonra rıza beyde çık derse mayısın ilk haftası çıkıcam yoksa bu gidişle yorgunluktan doğum masasında uyuya kalırım valla
Valla bence de..
artık ne sabah kalkmakçekiliyo ne işe gelmek..
kocamın işyeri taşındı bugun itibariyle, artık sabahları da beni hastaneye yakın biyere bırakabiliyo.ama ona bile sevinemedim bugün çünkü koyuyo artık.
gece doğru düzgün uyuyamıyorum, sabah tam uyuyayım derken uyanma saati geliyo..
ben de o nedenle 35 bitince çıkacam işte bakalım.
iş günlerinden de bu 23 nisanı, 24 nisanı ve 1 mayıs cumartesiyi çıkartıp öyle hesapladım :tasu:

Günaydın Esmer sen nasıl oldun ? kaşıntılar ne alemde

aa esmer evet nooldu kaşıntılar tahlil sonucları fln

ultrason ve tahlil sonuçlarımız temiz çıktı
sandığımız gibi karaciğerden kaynaklanan bir problem yokmuş
birçok hamile kadında görülebilen kaşıntıymış sadece
içim rahatladı ama kaşınmaya devam
doğuma kadar sürebilirmiş ilaçda kullanmamı istemedi hem dahiliyeci
hemde kadın doğum doktorum
sabah akşam ılık duş dediler
napalım bebişim sağlıklı olsunda katlanacağım artık
kızım 1 haftada 90 gram almış

bide artık her cumartesi kontrole çağırdı dr.um
nst bağlanacakmışım tedbir için hayırlısı artık zaman daralıyo

Esmerim hayırdır benim kaşıntılardan ve tahlillerden haberim yok ne oldu karaciğer tahlilimi istedi doktorun. Bende en son gittiğimde hafif kaşıntılarımın başladığından bahsetmiştim karaciğer tahlili yazdı ama tarih atmadı kaşıntıların artarsa bu tahlilleri yaptır demişdi gebelik kolestazı olabilirmiş dikkat etmemiz lazım dedi

sabah da yüzüm şişmiş uyandım zaten sinir oldum, bileklerimin iki yanına zaten top bağlamış gibi dolaşıyorum.
bide sabah yüz şişmelerim eksikti :sinir:

buarada kızlar magazaya bı gırdık bıde ne göreyım taşlı beyaz takım kayınvalıdem bayılmazmı takımaaa aa super falan malum zengın işi fiyatıda 3000 tl falan ama kaynvalıdem bakınyr onn basnda beklıyor soleyemıyordaaa bu guzel bu guzel ay dedım kız işi o alınıyorm ama oglumda sıze kusecek dedıım kız seylerıne bakıyorsunuz dıye oda sanırım beyazlar erkekler ıcın dedı satıcı adama .
adamda dedıkı hayr dedı erkeklere pek taş gitmiyor erkeklerde taşları cıkartıyoruz🙂 ayyy kımseyede anlatamadm olayı ne guldum magazada ama

ultrason ve tahlil sonuçlarımız temiz çıktı
sandığımız gibi karaciğerden kaynaklanan bir problem yokmuş
birçok hamile kadında görülebilen kaşıntıymış sadece
içim rahatladı ama kaşınmaya devam
doğuma kadar sürebilirmiş ilaçda kullanmamı istemedi hem dahiliyeci
hemde kadın doğum doktorum
sabah akşam ılık duş dediler
napalım bebişim sağlıklı olsunda katlanacağım artık
kızım 1 haftada 90 gram almış

bide artık her cumartesi kontrole çağırdı dr.um
nst bağlanacakmışım tedbir için hayırlısı artık zaman daralıyo
aman neyse çok şükür esmer..
yaparsın duşunu fln ne olacak
birşey kalmadı şurda zaten..
birkaç hafta sonra hepimiz kavuşacaz meleklere inşallah

buarada kızlar magazaya bı gırdık bıde ne göreyım taşlı beyaz takım kayınvalıdem bayılmazmı takımaaa aa super falan malum zengın işi fiyatıda 3000 tl falan ama kaynvalıdem bakınyr onn basnda beklıyor soleyemıyordaaa bu guzel bu guzel ay dedım kız işi o alınıyorm ama oglumda sıze kusecek dedıım kız seylerıne bakıyorsunuz dıye oda sanırım beyazlar erkekler ıcın dedı satıcı adama .
adamda dedıkı hayr dedı erkeklere pek taş gitmiyor erkeklerde taşları cıkartıyoruz🙂 ayyy kımseyede anlatamadm olayı ne guldum magazada ama

kız kayınvalidenle bazi zengin insanlar arasında bir akrabalık bişi olmasın :puha:

sabah da yüzüm şişmiş uyandım zaten sinir oldum, bileklerimin iki yanına zaten top bağlamış gibi dolaşıyorum.
bide sabah yüz şişmelerim eksikti :sinir:
Benimde ellerim acayip şiş alyansım zaten olmuyor ama tektaşım büyüktü elimde dönerdi normalde şimdi bırak dönmeyi parmağım ortasında kalıyor eşimin alyansı bile birkaç gün sonra dar gelir parmağıma

Geri