2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ay bilmiyorum valla öyle bi rivayet var ya da eşim benle kafa buluyor bilmiyorum artık. Ama şaşırmam haaa atmama hastalıkları var çünkü karı koca :küstüm:

kaynanamda saklamış herşeyini.
hatta geçen gün eşimin 10 yaşında giydiği ayakkabıları çıkardılar vermek için.hepsinin modası geçmiş çirkin şeyler.
dedim allah aşkına fakir fukaraya verin bunları.20 senedir nasıl sakladınız.
biberonları bile atmamışlar. arkeoloji müzesine bağışlasan alırlar tarihi eser diye.

teşekkür ederim.Tabii ki Haziran anaları pompasından aldım.. Medela hahaha
130 liraydı sanırım... Heryerde aynı fiyat.. Biz de yolumuzun üstü diye uğradık...

sağol canım evet aynı fiyat hemen hemen ben de hello baby e uğrayıp alayım o zaman. '50 tl ye 50 yl kupon veriyorlarmış bi de. Makas falan gibi ıvır zıvırları da tamamlayayım hazır gitmişken ordan bari...

ay onu ben de yapıyom
onlar kocama bir laf etseler savunmuyorum
ama eve gelince öpüyorum seviyorum..
o da diyo ki amaan ne derlerse desinler ben takmam ki öle şeylere diyo..
bana bişi demiyolar zaten, benle ilgili konu olsa o da benden yana çıkar ama
onun üstüne çok gidiyolar
çocuk gibi davranıyolar hatta azarlıyolar bazen
31 yaşında adam
o da anne babadır diye ses çıkarmamaya alışmış
karısının yanında bile öyle davranıyorlar bazen maalesef

Kız senin kocanın İzmir şubesi de ben de heeee :sigara:

Bizde de yoktur o adetler ama eşimin annesi önem verir ööle şeylere, bi de ilk imam nikahında olay çıkmıştı..
şimdide eşim tutturdu ben evime hoca sokmam diye, kardeşide dalga geçiyor hoca gelmişken sizin nikahıda kıyar diye. ben karışmadım, kendileri tartıştılar...

hahaha bizim imam nikahımız var.sizden kıdemliyiz. kaynanamlar koşa koşa hoca çağırmışlardı.
üzerimde straplez gelinlik, yüzümde bir ton makyaj kafamda tülbentle çok güzel olmuştum 🙂

Bu haftasonu benimde kabul günümdü.. İki gün işe gitmedim ama acsı çıktı, cumartesi pazar.. zaten o iki gün de temizlikle falan geçti..
Cumartesi sabah evden çıkıp bi kan vermeye gittim.. Sonra eve geldim.. Geri kalanı nerdeyse mutfaktaydım..
Pazar sabahı da bi dışarı çıktık sonra eve geldim.. Ve kaçınılmaz son gene mutfaktaydım...
Arkadaşlarımız geliyoo gerçi ama gene de bişeyler yapıyorsun mecburen.. Bide gelemedik kusura bakmayın diyorlar.. ben de diyorum ki hiç önemli değil.. Gelemiyorsunuzduır, iş güç anlıyorum ben diyorum.hahahaha..

Geri