2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyide bebek doğana kadar senin bu hastalığa yakalanıp bebeğe bulaştırma riskin devam ediyor tabiki o testin peşinde olacaklar

Ama canim ben anlattim o kedi kac aydir yok, sadece hamileligimin ilk aylarinda vardi.
Ve archi testten sadece negatif veya pozitif cikiyor birsey olmuyor ki dedi.
Ya diyelim ki negatif cikti veya pozitif cikti ne degisicek ki ben bunu anlamadim.

yauff canım sıkıldı ya annem izmirden geldi hafta sonu 3-4 gün kalıp gidecekler
benmde 26 nisan p.tesi randevum vardı dra ama annem görsün diye erkene çekelim dedim
çarşambaya yani amannnn bi aradım uyuz olduğum sekreter açtı hayır 1dk.bile ayıramaz dr bey dedi
çok doluyuz dedi ama değil biliyorum kıllığından yapıyooo
çünkü her gittiğimizde 10 ardk 15er dk.boş geçiyooooo nsl oluyo anlamadım bende drumla görüşürüz bu konuyu dedim kapadımmm
ayyy bayılazammmmmm ya ne yapcam ben çok da heveslenmişti zavallıııı

yauff canım sıkıldı ya annem izmirden geldi hafta sonu 3-4 gün kalıp gidecekler
benmde 26 nisan p.tesi randevum vardı dra ama annem görsün diye erkene çekelim dedim
çarşambaya yani amannnn bi aradım uyuz olduğum sekreter açtı hayır 1dk.bile ayıramaz dr bey dedi
çok doluyuz dedi ama değil biliyorum kıllığından yapıyooo
çünkü her gittiğimizde 10 ardk 15er dk.boş geçiyooooo nsl oluyo anlamadım bende drumla görüşürüz bu konuyu dedim kapadımmm
ayyy bayılazammmmmm ya ne yapcam ben çok da heveslenmişti zavallıııı
doktorun cebi yok mu
öğle arasında cebini ara krndiyle konus
sekreteri de şikayet et

cebi yoksa
hastane santralini ara
de ki acil bi durum var doktorun cebini alabilir miyim de

Ama canim ben anlattim o kedi kac aydir yok, sadece hamileligimin ilk aylarinda vardi.
Ya diyelim ki negatif cikti veya pozitif cikti ne degisicek ki ben bunu anlamadim.

valla o işin o kısmını ben de anlamadım. Çiğ et vb. uzak durduktan sonra bence problem yok. Çünkü negatif çıkınca çiğ et vb. uzak dur diyorlar . Sanki pozitif çıksa çiğ et salam sosis falan mı yiyip duracaksın.

Selam kızlar nasılsınız? 15 inde kontrolüm vardı oğlum 1780 gr. olmuş. Her şey yolundaymış çok şükür. Ama ben grip oldum çok kötüyüm ilaç yazamam yat dinlen dedi. Dün de kulağım çok ağrımaya başlayınca aradım kbb ye git dedi. Mantar olmuş kulağımda. Antibiyotik veremedi sadece bir sprey verdi.Sağır gibiyim tamamen kapalı kulaklarım. Kulaktan dolayı dengem de kaydı yerimden kalkamıyorum. Dağıldım ben yani hem de ne güzel havalar düzelmişken...

doktorun cebi yok mu
öğle arasında cebini ara krndiyle konus
sekreteri de şikayet et

cebi yoksa
hastane santralini ara
de ki acil bi durum var doktorun cebini alabilir miyim de

ya cebi varda dr.um muayenedeyken bu saf bakıyo teline acil bi durum olur diye hayatta vermez dra teli hele bu olayı bile bile
anca 17.00dan sonra ararsam ulaşırımmmm
ama güzel bi sebep bulmam lazım demi

valla o işin o kısmını ben de anlamadım. Çiğ et vb. uzak durduktan sonra bence problem yok. Çünkü negatif çıkınca çiğ et vb. uzak dur diyorlar . Sanki pozitif çıksa çiğ et salam sosis falan mı yiyip duracaksın.
evet negatif çıkarsa çiğ et, salam sosis sucuk, iyi yıkanmamış sebzeler dahil uzak durman gerekiyor.
pozitif çıkarsa da yemende bir sakınca yok

sen hiçmi toksoplazma testi yaptırmadın şimdiye kadar ben başını bilmiyorum konunun.

Geri