2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar dün rüyamda doğurdum gene
cerene mesaj atıyorum kızlara haber ver diye
ay bu kacıncı aynı rüya
hakketten ilk ben mi doğurcam acep🙁

allah hayırlısını versin vaktinde zamanında gelsin minik kızımız hepimiz benzer rüyalar geliyoruz normal bunlar hemen erken doğurmaya yorma sende

efet efet cnm unutulup kuflenen lımonn🙂 bizm bı mutfagmz var sadece cayımızı kendımz demliyoruz bayan oldugum ıcin onuda ben yapıyrm 2 kısı yada 3 kısı oldgmz ıcın ,ama herkes kendı cayını kahvesını alıyor.
ablalar gelyr temzlıge falan ama🙂 mutfakla o cocuk ve ben ılgılnyrm oda bbenm ustume atyor hadı neyse bende surklı oturmayım dıye sıkaytcı dıılim tabe. ama bana cuma gunu neler soledı bır bılsenız🙂 yok evıme gelckms cekmecelerıme bakckms da bılmem nee bende yeter dedım benm gorev ve sorumlullkrımda mutfak yok falan dedım actm agzımı yumdmm gozumu ama soncta erkegın cenesı karı gıbı olunca hıc cekılmıyormus bunuda ogun daha net gormüş oldummm ofyaa ama ogun felakttım ztn sıze ıyı aksamlar falanda yazmadım ostresle fırladım cıktım burdannn🙂
keşke gelseydın sende canım gazete bınasıyla bırleşigiz biz öle solım anla sen ama sen gelnce kıbarlktan kırılır sorma dısardan gelen melek sanıyor sıpayı😡

eeee ben de ordaydım sanırım yeniasırla bitişik benim gittiğim yer de

tefadüsün bu kadarı yanii

Geri