2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mislina bu arada yeni fark ettim (aradan 7 ay gectikten sonra :24:) ama seninle ayni gidiyormusuz. 16 mayista 36inci haftam doluyor diyince bakip fark ettim.

aynen haklısın.Ben salondaki tvyı kaldırdım.ailelerin yatacağı odaya koydurcam canım.Akşamlarıda bebişin yanında açılmıcak.İsteyen orda seyredecek.yani tvyi tamamen izole etmeyı duşunuyom.Annem uyar dıye düşünüyorum çünkü tv izlemeyi sevmiyo zaten.Ama kaç değişik elde sırayla büyümesindense bakıcıda olup tek bı kişiden terbiye alması dahamı ii acaba dıye düşünüyrum.Keşke annemle aynı şehirde otursaydım diye ılk defa bukadar üzüldüm.LEACH 'in dediği gibi kimse sokakda kalmıyo çok haklı.Bakalım hayırlısı olsun herşeyin.:bebem:

Canım bence aileleriniz bakabiliyorsa bakıcıdan herzaman daha iyi olacağına inanıyorum ben en azndan 2 yaşına kadar başka bir aile terbiyesi deil senin ailenin içinden birilerinin vereceği terbiye ile yetişecektir. Evet bakıcıya her istediğini söyleyip yaptırabilirsin ama sen evden gidince nasıl olacağının pek garantisi yok . Çok iyi bakıcılar da var tabi bizim sitede tüm çocular neredeyse bakıcıda ve hepsi aynı saatte parka inip çocukları oynatıyorlar annem birkaçı ile tanışmıştı inip nasıl bakıyorlar çocuklara diye hepsi gayet iyi insanlardı yinede çocuk işte

Kızlar çok saolun sabah sabah çok ii geldi sizinle konuşmak.İnanın kimseyle paylaşamadığımı size yazıyorum.Çok şanslıyım bu konuda.gerçekten çok saolun.Hepinize tek tek teşekkürler ....

günaydınnnnn herkese

Kabus bir geceden sonra yine herkese gunaydin kizlar
Gece hem kramptan hem kasintidan uyuyamadim,
Lanet olsun su alerjiye oldurdu beni butun agrilardan beter uyuz it gibiyim,
habire kalktim kolonya surdum soguk suya tuttum.
Bu arada sizlerde de var mi bilmiyorum ama iki gundur
elim, ayagim, yuzum, burnum hatta bugun sag kolum bile sis. Boyleyim resmen. hoppa
Esim de dalga geciyor yakinda heryerin sis uyanirsin yataktan bile kalkamazsin diye.

şekerim ben ne çekiyorum o kaşıntıdan haberin varmı
1 hafta doktordan çıkamadım
netice sıfır doğurana kadar devam kaşıntıya
bende sabahlara kadar kaşınıyorum ve ağlaya ağlaya
gece yarısı duş alıyorum gerçi fayda etmiyor ama
allah yardımcımız olsun
gece eşim diyo ne olacak böyle git doktora söyle
bi çaresine baksınlar diyo çarede bebeği almak
peee allahım ya

Geri