2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın kızlar..bugün işe geldim.durgun bir iş günü neyseki ztn kafam fena dolu.bugün eniştem (ablamın eşi)ameliyat oluyor.size bahsetmiştim sanırım.gözleri görmüyor 10 gündür hastanede diye.daha dün belli oldu sebebi.kansermiş 🙁 insallah yayılmamıstır cok 🙁

Geçmiş olsun pembik, inşallah çok yayılmamıştır, en kısa zamanda da sağlığına kavuşur

dae, bal, etimelo, pembik sizlere de günaydın hoşgeldiniz

pembik geçmiş olsun canım
allah tez zamanda acil şifalar versin inşallah

günaydın kızlar..bugün işe geldim.durgun bir iş günü neyseki ztn kafam fena dolu.bugün eniştem (ablamın eşi)ameliyat oluyor.size bahsetmiştim sanırım.gözleri görmüyor 10 gündür hastanede diye.daha dün belli oldu sebebi.kansermiş 🙁 insallah yayılmamıstır cok 🙁
çok geçmiş olsun pembik
inşallah atlatır

canııım çok geçmiş olsun kanser artık tdavi edilen bi hastalık üzülme erken teşhisdir inşallahda çabuk atlatır

Stellaaaaa maaşallah bebeğine negüzel nette çıkmış. Kocaman olmuş kuzucuğun.
Bizim sıpa son gittiğimizde hiç dönmedi bize sırtı dönüktü 0 fotoyla geldik valla.

ştella maşallh cok tatlu bebişin nekdr net goruntu var öle bizim okdr net goruntumz yok daha yaaa🙁
teşekkür ederiz 🙂
zeynep senin avatarındaki resim bile yeter, senin kızınında maşallahı var
vatozum üzülme benimde 2 seferdir böyle resim vermeye başladı
sanada vercektir, vermezse hatırlat sende
GÜNAYDIN KIZLARRR
geçmişe bakiim derken Beril hanımı kaçırmışız yahuu
:utan:

Canim benim cok gecmis olsun, cok zor bir durum.
Allahim ona acil sifalar versin, yakinlarina da bol sabir ve dayanma gucu versin.

Geri