cnm cok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer allh şifa versinkızlar hepinize çok tşk ederim bu kadar hamile hep birden dua ettik insallah hersey yolunda gider ve cok yayılmamıstır hemencecik iyilesir.
cnm cok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer allh şifa versinkızlar hepinize çok tşk ederim bu kadar hamile hep birden dua ettik insallah hersey yolunda gider ve cok yayılmamıstır hemencecik iyilesir.
sağol canım benimpembik cok gecmıs olsun canımmm...
kum torbası ne yahu? herkese mi konuyo hastanede mi konuyo
noluyoo nan
amin güneşim inşallahcnm cok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer allh şifa versin
sen ne dedın o doktora piki
Ayy ne zordur hakkatten beklemek öyle... Maşallah ama hala ütü yapıyormuş.. Ben 32 haftadayım ütü falan yapamıyorum valla...![]()

Canim anladigim kadariyla bu gittigim hastanede sezeryandan sonra seni bir sekilde ikna edip
bir form imzalatip karninin ustune 6 kiloluk kum torbasi koyuyorlarmis, yarim saatte bir de hemsire gelip uzerine basitirip tekrar gidiyormus boylece karnin pek kalmiyormus.
Bende gecen daha yeni duydum, ilk basta birde hasta ayilmadan yapiyorlardir belki diye dusundum meger ayildiktan sonra yapiyorlarmis.
Ama dusunsene kesilmisin yaran var orada ustune de okadar agir bir kum torbasi var,
o yuzden bunun acisinin felaket oldugunu soyluyorlar oyle olanlar.
bana mı sordun doktor olurken gıdıp evhanımı olaydın dedım ama biz doktorumla çok kızdırıyoruz bırbırımızı ondan bu kadar labalıyiz, normalde boyle konuşamaz kımse ama bende onu kızdırıyorum