2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar yemeğimi yedim geldim kasıklarıma azcık yurusem agrı gıryoryaaaa offf curudum iceee sanırım daha 5 hafta daha calıscam bide neyseee dönerci orhanda yıne tam 1 ekmek arası döner yedım . sonra arkasında şambalimi ne ondn yidim böle kaymaklı kaymaklı yinede kesmediii ne oluyor bana yaa tamda azaltmaya baslamıstım yemeyi🙁
buarada ben hiç süt içmedim hamileliğimde ztn normaldede hıc sevmem 🙁

arc ve elh geçmiş olsun kuşlarım sizedeeeee önemli bişi yok dimi fazla gecmıse dalamadım

arhim geçmiş olsun canım
benim doktor sözlü soruyor idrar yaparken yanma vs varmı diye
başta bide ortada yaptı bu testten o kadar

cuma günü yani 23 nisanda eminönünde havuzlu han, şarkhan falan açıkmıdır
mehmet belki tam gün izinli olabilirmiş
eğer öyle olursa gecelikle şeker işini halledelim diyoruz

ben bu dohturların zaten...
aslında ciddi birşey netten baktım enfeksiyon erken doğuma bile neden oluyormuş.ne var arada bir test isteseler ölürler mi ??
evet yani ben de anlamıyorum..
benimki basından beri hiç istemedi daha 1 kere bile yaptırmadım.
her seferinde belki bu defa ister diye gidiyom ama ı ıh istemiyo

bende eskiden içmezdim şimdi kocaman bir bardağım var onu doldurup yanıma alıyorum. arada yudum yudum içiyorum. yoksa kabızlıktan çatlar ölürüm herhalde.sende al yanına suyunu yavaş yavaş iç.

Haklisin canim ablam da cok kizar bu halime, hamile ol da gor hem bebegin icin de iyi olmaz falan derdi
o yuzden her ay korkardim ki suyun az diyecek ama oyle birsey demedi henuz cok sukur.

Sanirim birazcik da psikologik benim bu durum, icim almiyor resmen.

kızlar yemeğimi yedim geldim kasıklarıma azcık yurusem agrı gıryoryaaaa offf curudum iceee sanırım daha 5 hafta daha calıscam bide neyseee dönerci orhanda yıne tam 1 ekmek arası döner yedım . sonra arkasında şambalimi ne ondn yidim böle kaymaklı kaymaklı yinede kesmediii ne oluyor bana yaa tamda azaltmaya baslamıstım yemeyi🙁
buarada ben hiç süt içmedim hamileliğimde ztn normaldede hıc sevmem 🙁

arc ve elh geçmiş olsun kuşlarım sizedeeeee önemli bişi yok dimi fazla gecmıse dalamadım

afiyet olsun maşallah gene yarım öküz yemişsin öğlen yemeğinde 🙂
bende önemli birşey yok şimdilik. haftaya ne olur bilemem ama 🙂

arhim geçmiş olsun canım

sağol canım

23 nisanda kapalıçarşı kapalı oluyor ama diğer hanları bilmiyorum.

arhim geçmiş olsun canım

Açık olabilir... Ama bi telefon numarası bulup aramak daha iyi olur..

Haklisin canim ablam da cok kizar bu halime, hamile ol da gor hem bebegin icin de iyi olmaz falan derdi
o yuzden her ay korkardim ki suyun az diyecek ama oyle birsey demedi henuz cok sukur.
Sanirim birazcik da psikologik benim bu durum, icim almiyor resmen.

Kızlar geçmiş olsun elhm ve archim .Geçen ay bendede enfeksiyon var sanmıştım ama kum dökmüşüm allahtan geçti. şikayetin varsa yaptırıyor doktor yoksa yaptırmıyor boşuna bence . Benim ki kan sayımını bile 2 kez istedi 2 kezde metebolizma uzmanı istedi allahtan son testte iyi çıktı daha kan hapı kullanmama gerek kalmadı.

Bu arada allure bence kasılmalarına sussuzlukta sebep olabilir o yüzden su içemiyorsan başka bir sıvı almayı dene derim . Hani ayağa ilk kalktığında gerilme hissedersin ya karnında işte o sussuzluktan olabiliyormuş

Geri