2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar güzel anneler size bir sorum olacak eğer ayıp olmaz ise...
acaba hamile kalabilmek için sırt üstü mü yoksa diz dirsek pozisyonunu mu önerirsiniz....sizler hamiş olduğunuz için en ii siz bilirsiniz diye düşündüm....

Cahilligimi bagisla da diz dirsek pozisyonu nasil olii. :24:

kızlar güzel anneler size bir sorum olacak eğer ayıp olmaz ise...
acaba hamile kalabilmek için sırt üstü mü yoksa diz dirsek pozisyonunu mu önerirsiniz....sizler hamiş olduğunuz için en ii siz bilirsiniz diye düşündüm....

sperm hızında sorun varsa ilişkiden sonra bel altına yastık koyup ayakları biraz yüksek bir seviyeye dayamak lazım diye biliyorum ben
ama söylediğin pozisyonların ayrıca bi yararı varmı bilemiyorum

ama eğer öyle olsa doktorlar herkese tüm hamilelik boyunca yasaklar bence başı sonu farketmeden sorunu olanlar zaten yapmıyo

heee bide o var dimi=( bencede kime ınancaz

valla neden erken doğum oluyo onu bile çözememiş doktorlar.1 gün önce bişi yok diyo ertesi gün doğuruyorsun..
bu çocukların naapcağı belli değil..
kimisinde orgazm tetikliyor doğumu demekki..
kimisinde tetiklemiyor
kimi doktor son 2 ay yapmayın diyor, kimi son 1 ay..

gerçi hiçbiri benim umrumda değil, içimden gelmiyor, o nedenle yapmak istemiyorum

[sıze=6]çok teşekkür ederim en iyi tavsiyeleri sizlerin verebileceğini ii düşünmüşüm....başka önerileriniz var mı acaba tatlı hamişler...[/sıze]
biz bebiş düşünmüyoduk canım.ama ii gaza gelmişiz sanırım bi baktık ben hamıleyım.Valla teknık olarak hangisinde oldu bılmıyom ama ne yapmışsak ii yapmışız.Darısı başına inş.

Geri