2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biz de bu cumartesi annem gelecek kızımın cicilerini yıkayacağız.
pazar günü onlar kuruyunca da ütüleyip yerleştireceğiz..
hastane çantamı da hazırlayacağım.
bir yandan da diyorum acaba 3 hafta sonra izne çıkınca mı şu odayı halletsem daha mı rahat olur. şimdi sadece hastane çantamımı hazırlasam.
kıyafetlerin kokusu fln temizliği gider mi?

bu arada kızlar büyük olanları şimdiden yıkamayayım diyorum 6 aylık olanları fln
siz yıkıyor musunuz?

bende 1 mayısta temizlik yapıcam
kadın tutacaktım annem dediki gelin, ben ve kız kardeşin gelir yaparız başkasına ne gerek var dedi
bende sağolun dedim işte 1-2 mayısta temizlik yapıcam
bir sonraki hafta da izine ayrılıcam
ben çantamı ve bebişin eşya işlerini o zaman evde sağlam kafayla yapmak istiyorum tabi benim kendi fikrim

bir yandan da diyorum acaba 3 hafta sonra izne çıkınca mı şu odayı halletsem daha mı rahat olur. şimdi sadece hastane çantamımı hazırlasam.

bu arada kızlar büyük olanları şimdiden yıkamayayım diyorum 6 aylık olanları fln
siz yıkıyor musunuz?

anaaaaa annem de cuma günü gelecek, cicilerini ütüleyecek, tabii ben cumaya kadar yıkayıp kurutmayı başarabilirsem

siz yıkıyor musunuz?

ben hepsini yıkamayı düşünüyorum. dolabına koyarım temiz temiz. 6 ay sonra bir daha yıkarım napim

Kızlar boşverin yaaa ansurun gitsin dalga geçenlerede iyi insanın içinde kötü şey durmazmış ne yapayım tutamıyorum dersiniz

demi zeynep yaaa. zaten tutma gibi bir derdim yok ben tutsamda kaçıyor 🙂

siz yıkıyor musunuz?

Ben hepsini yıkarım herhalde.. İzne çıkınca yapacağım ama.. Şimdi uğraşmayayım bide onlarla..

bende 1 mayısta temizlik yapıcam
kadın tutacaktım annem dediki gelin, ben ve kız kardeşin gelir yaparız başkasına ne gerek var dedi
bende sağolun dedim işte 1-2 mayısta temizlik yapıcam
bir sonraki hafta da izine ayrılıcam
ben çantamı ve bebişin eşya işlerini o zaman evde sağlam kafayla yapmak istiyorum tabi benim kendi fikrim

anaaaaa annem de cuma günü gelecek, cicilerini ütüleyecek, tabii ben cumaya kadar yıkayıp kurutmayı başarabilirsem

ben hepsini yıkamayı düşünüyorum. dolabına koyarım temiz temiz. 6 ay sonra bir daha yıkarım napim

ayy çok helecanlı dimii..
ben de karar veremedim ya
şimdi kocam evdeyken bu işleri yapınca sıkılacak fln o..
ne bilem izne çıkınca mı yapsam acep diyom..
mayıs ortasında..
du bakim düşüniim ben az daha
üstümde de böle bi üşengeçlik bi üşengeçlik sormayın gitsin

Ben boya işi bitince önümüzdeki hafta hastane çantamı hazır edip kapıya koyucam. Sonra bebeğin kalan eşyaları yavaş yavaş yıkanıp ütülenip hurca konulacak. Çünkü kızımın odası 18 mayısta gelecek . Oda geldikten birkaç gün sonra yerleştiririz eşyalarını ama tabi kızımın 15 mayıs sonrası her an doğabileceği ihtimalide var biliyorsunuz o yüzden eşyaları hazır olsun önceden nasılsa kızım benim odamdaki beşikte yatıcak

dün hemşire artık hastane çantanı hazırla dedi. çok korktum.sanki doğuracağımdan haberim yok.
bende haftaya hazırlayayım diyorum çantamı. 23 nisan tatil olursa eminönüne gidip kalan eksiklerimi alayım bari.

siz yıkıyor musunuz?

bence daha da ağırlaşmadan ve her ihtimale karşı herşeyini hazırla derim canım ben sana..biz de annemle bu hafta halledicez.benim bebişin eşyaları annemde olduğundan o yıkadı ütüledi haftasonu getirecek yerleştiricez.bende birkaç kıyafet var sadece malum hiçbişey almadım cocuğa :Laie_23:6 aylık kıyafetlerini ben de ne yapsam diye düşündüm ama nasılsa hepsi aynı işlemden gececek.maksat bir su değsin asarsın dolabına hazır durur canım.ama sen bilirsin tabiki.

ayy çok helecanlı dimii..
ben de karar veremedim ya
şimdi kocam evdeyken bu işleri yapınca sıkılacak fln o..
ne bilem izne çıkınca mı yapsam acep diyom..
mayıs ortasında..
du bakim düşüniim ben az daha
üstümde de böle bi üşengeçlik bi üşengeçlik sormayın gitsin

Herifin yaninda durup durup ansuracagina bari bi ise yara haha. :24:

Geri