2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zeynep bizde geçen hafta kızın odasını boyattık. polisan elegans extra yarımat, üstelik renk pınarıda var. ve kokusu çok az oldu, bir günde geçti.

ben çantamı çoktaan hazırladım. çantamı hazırlarken bebeğin yeni yıkanmış mis çamaşırlarını yeniden poşete koymak istemedim, tamda o gün bizim orda pazar vardı. 2TL ye çok güzel minicik hurçlar aldım. onlarıda yıkadım, çantaya ööle koydum. haberiniz ola...
doğum cantamızı damı fotolayıp koysak yardımcı olur bizeeee ben hala hazırlamdm yafss

leach hurç demiştin bende senden duyup aldım pazarda gorunce canım.çok saol valla.çantamızı hazırlarkende onun içine koyucaz demı.ben evdemi koycaz acaba dedim.ama doğru hastaneye gıderkende ayrı koymak en mantıklısı.Buarada geçmişi okuyamadım daha hasta fılan yoktur umarım.Ben rahatsızdım bıraz ama şimdi iim çok şükür.yenı geldım işe🙁

zeynep bizde geçen hafta kızın odasını boyattık. polisan elegans extra yarımat, üstelik renk pınarıda var. ve kokusu çok az oldu, bir günde geçti.

ben çantamı çoktaan hazırladım. çantamı hazırlarken bebeğin yeni yıkanmış mis çamaşırlarını yeniden poşete koymak istemedim, tamda o gün bizim orda pazar vardı. 2TL ye çok güzel minicik hurçlar aldım. onlarıda yıkadım, çantaya ööle koydum. haberiniz ola...

bende çeyizimden kalan bohçalar var onları da yıkayıp bebeğimin kıyafetlerini koyacağım.
süslü süslü dursun hastane çantamda 🙂

bizim boyacı marshall kullanacakmış bende çok karışmadım zaten o nederse o olur çünkü en yakın erkedaşımın abisi ve kocamında arkadaşı kendi kzının odasını boyar gibi boyayacağı için bana karışmak düşmedi. Hurç fikrinide senden çaldım zaten bende bizim ordaki 1 milyoncuda gördüm o minik hurçlardan aynen senin gibi alıp onların içine koyucam şimdilik

bizde marshallın su bazlısına boyadık. ama 1 gün o koku duruyor evde. kapıyı da kapatmamıza rağmen başıma ağrılar girdi.

leach hurç demiştin bende senden duyup aldım pazarda gorunce canım.çok saol valla.çantamızı hazırlarkende onun içine koyucaz demı.ben evdemi koycaz acaba dedim.ama doğru hastaneye gıderkende ayrı koymak en mantıklısı.Buarada geçmişi okuyamadım daha hasta fılan yoktur umarım.Ben rahatsızdım bıraz ama şimdi iim çok şükür.yenı geldım işe🙁

geçmiş olsun asneba hayırdır neyin var ??

Geç kaldın yiwrummm sabah ekşınımızı yaşadık bi mefta verdik bile :dp178::dp178::dp178:
gıttımı ya.maıllerı okuyodum bende.hep kaçırıyom boyle şeyleri.Halbuki tam bana göreymiş eşim öyle diyo🙂bıde bu sabah sızden bahsettım.Sanal arkadaşlarınmı dıyo.Dedım onlara laf yok.Keşke aynı şehirde olsak.tamam dıyo mıllet boyle tanışıp evlenıyo demekki demezmi🙂Nasılda düşkünsün toz kondurmuyon dedi🙂Acayıp güldüm kasık ağrılarıma rağmen🙂

Geri