2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hahahhaaaa aynen ben de bi çeyrek beklentisi içindeyim bana da çorap bile gelmedi daha. Ben de arada çatlamak üzere oluyorumm ama geçen gün koptum. Annemle telefonda konuşuyorum böyle böyle diyee annem de kızdı bana

Amannn takcak başka şey bulamadın mı inek şeyi gibi arkada duruyolar en azından kimi de hem yapmaz hem de karışıp durur dedi. İnek memesiii dedi yaa kayınvaldemlere hahahaaaaaaa

hahahahahaha annende süpermiş valla eğer bana öyle yaparsa çeyrek filan takarsa bu sefer çok fena olur yüzüne vurucam çünkü kuzenlerim felan bile yarım altından aşağı takmazlar biliyorm

hahahhaaaa aynen ben de bi çeyrek beklentisi içindeyim bana da çorap bile gelmedi daha. Ben de arada çatlamak üzere oluyorumm ama geçen gün koptum. Annemle telefonda konuşuyorum böyle böyle diyee annem de kızdı bana

amannn takcak başka şey bulamadın mı inek şeyi gibi arkada duruyolar en azından kimi de hem yapmaz hem de karışıp durur dedi. Inek memesiii dedi yaa kayınvaldemlere hahahaaaaaaa
guzel cevap bayıldım annene alkış.ben bırakın almayı alınanlara engel olmasınlar yeter.ama olamazlar çünkü onların parasıyla alınmıyo çok şükür...

Amannn takcak başka şey bulamadın mı inek şeyi gibi arkada duruyolar en azından kimi de hem yapmaz hem de karışıp durur dedi. İnek memesiii dedi yaa kayınvaldemlere hahahaaaaaaa

bende anneme kaynanam hakkında söylenince bana kızıyor bu şekilde.
kadın sana karışmıyor ya boşver diyor. tabi onlarda bizi gaza getirmemek için öyle konuşuyorlar

Aramıza hoşgeldin Ceylan, seçici komiteden geçebilmişsin, tebrikleeer

Ceylan memleket nere? İzmirde bi Ceylan tanıdığım var, ama uzun süredir haber alamadım kendisinden

Bal kavanozu, geçmiş olsun annene, sıkma canını canım, ciddi bişey çıkmaz inşallah, doktor görene kadar kendini acayip acayip şeylerle doldurup üzme

ya prl. yüzüküm var zaten
ilk evlilik yıldönümümde de bileklik ile kolye aldırdım
belki pırlanta küpe isterim ahahah buda olabiler

her tarafın daş olmuş :tuu:

Geri