2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pembik eniştene geçmiş olsun canım, sen sıkma canını, üzme kızını da, bak daha başlangıçmış, inşallah Allah onu ailesine ve sevdiklerine bağışlar

yok cnm onu gece yidim habire çişe gittm sonna sabaha kadr.
buarada
kocam didiki aşkım 2 dılım keselım poşetleyelım onuda gotr orda canın ister bulmazsn dıdı ıcımden dedımkı saf kocacım kapaklı kapada dılımleyebılrm ama seslı olarakda dedımkı yok kocişim anladım bana cok duskunsun ama o işyerndekı cocuk bana bırakmaz karpuzumu yer aksam eve gelnce yerım onuda didim iii dimişmiyimmmm cnm

vatoz sana ait olan bişeyi nasıl elleyebilir ki? bizim işyerinde sıkıysa biri benim sütüme ayranıma meyveme dokunsun oyarım

iyi akşamlar kızlar...Öptüm sizi...

bye bye celine

[ı]pembik eniştene geçmiş olsun canım, sen sıkma canını, üzme kızını da, bak daha başlangıçmış, inşallah allah onu ailesine ve sevdiklerine bağışlar[/ı]

[ı]vatoz sana ait olan bişeyi nasıl elleyebilir ki? Bizim işyerinde sıkıysa biri benim sütüme ayranıma meyveme dokunsun oyarım[/ı]

[ı]bye bye celine[/ı]
eeee istiyor nasıl alma diyim yafssss

iyi akşamlar kızlar...Öptüm sizi...

İİ AKŞAMLAR :kiss:
EFET BENDE CAMA CIKTM BAKTM GUNES ACTI OARA SANIRM BENI GÖRDU GÜNEŞİMDEN ISIGIMDAN ALDI=):sigara:
:dp178:

AYY AYYY AYYYYYYY
eger degılse alınmasına da gerek yok, bız yogurdu üfleyerek yıyelım de... sonra tadımız kaçmasın yıne.

YA UNUTUN ARTIK ŞUNU DA BAKIN KEYFİNİZE
ADINI ANIP İSMİNİ AĞZA ALMAYA DEĞMEZ

Geri