2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
açık pembe canım kuması
tahtası da beyaz..
bebikin odası da pembe beyaz ya
ona uydurduk işte..
resmini çekerim istersen gece
ayyy çek ne olur resmını benım kocaya gostereyım.koca kızdı zaten mobılyacılara.koca kumaş cenneti bursada bı pembe bulamadınız mı dedi.sinir oldum.benımkıde pembe beyaz odası ama beyaz ağırlıklı.ay halletsem şu işi ya.🙁(((((

günaydınlar kızlar

hoşgeldin canım

şu ikeadaki sallanan koltuk nasıl ya bi karar veremedim bebek odası için almak istiyorm
IKEA

kaçııncı sayfada koltuk ??

zeynep topıcın anası mı oldun

yok canım herzamanki gibi sağlık danışmanıyım 🙂

Arceya canım emzirme sandalyenın kumaşı ne renk oldu.bana gosterdıler istediğim rengi bulamamışlar sinir oldum ya.kızlar bı akıl verın lutfen.....

Benimde istediğim renk yoktu kırmızı yaptırdım pembesi çok kötüydü . Koltuğa uysun diye yatağın cibinliğinin biyelerinide kırmızı yaptırıyorum bide nevresim takımı kırmızı-pembe- beyaz oda takımının bazı kulplarınıda kırmızı yapıcam ancak okadar kombine edebildim gerikalan herşey pembe-beyaz

ayyy çek ne olur resmını benım kocaya gostereyım.koca kızdı zaten mobılyacılara.koca kumaş cenneti bursada bı pembe bulamadınız mı dedi.sinir oldum.benımkıde pembe beyaz odası ama beyaz ağırlıklı.ay halletsem şu işi ya.🙁(((((

tamam yiurum gece çekerim
akşam evde yokuz ama dönünce unutmıyım çekeyim

Zeynep benım kızda ilerde çıkıyo.boyu uzun boyuna gore kılosu zayıf.ya benımde içime kurt düştü şimdi.hoş bızım kızın babasıda çok uzun babanneside.ya ne bıleyım okudukça şaşırıyorum bende.buarada kızlar bende oda takımında dolap almadım gömme dolabı var dıye.büyüyey yatak,şifonyer ve duvar rafını,emzirme sandelyesini aldım.takımın kalpleriyle ve sticerlarla gömme dolabı süslücem.dolabda alsam acayip bunalcaktı kızın odası ve emzirme sandelyesini koyacak yer olmıcaktı.mobılyacı ıhtıyacın olursa aynı modelden sonra dolab yaptırırsın dediler..inş. Pişman olmam.

boyu kesin değilki tatlım ne takıyorsun yaa hem boyu uyluk kemiğinin ölçüp 7 ile çarpıp söylemiyorlarmı belki bacakları uzundur heresin orantısı bir olmazki rakamlara takılmayın doktor herşey normal dediği sürece sorun yok rahat ol şekerim

napim be kuşum uyudum biraz
dünde izin günümüzdü malum

Günaydın, hoşgeldin...
Bu arada yarın 33 oluyoruz Elh... Ayy !!!! :dp178:

sus celinn çaktırma:küstüm:
günaydınn elhhhh teweettyy yokmu bugunnnnnnnnn

hergün mide kaldırmaz ayol:dp178:
hoşgeldin canım

Benimde istediğim renk yoktu kırmızı yaptırdım pembesi çok kötüydü . Koltuğa uysun diye yatağın cibinliğinin biyelerinide kırmızı yaptırıyorum bide nevresim takımı kırmızı-pembe- beyaz oda takımının bazı kulplarınıda kırmızı yapıcam ancak okadar kombine edebildim gerikalan herşey pembe-beyaz
hb canımcım

boyu kesin değilki tatlım ne takıyorsun yaa hem boyu uyluk kemiğinin ölçüp 7 ile çarpıp söylemiyorlarmı belki bacakları uzundur heresin orantısı bir olmazki rakamlara takılmayın doktor herşey normal dediği sürece sorun yok rahat ol şekerim

saol canım aynen doktor dedı bacak boyu uzun bıde ne dedım boyunu duyunca.oda babaya dondu baktı.ee babayı görmüyomusun uzun olcak demekki dedi.evham yapıp durma dedı ama gel onu bana anlat.hayırlısıyla sağlıklı bı doğursak inş.kucağımıza alsak rahatlıcaz toptan

hoşgeldin canım

yok yok anasısınn

Geri