2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayyy kuzum kabuk bağladı ama azalma da artmada yok geççek gibi ağrı kesici siz duramıyo ama iiiii yani buna da şükür kuzummm allahım hepisiniii kkorusunnnnnnnnnnn eksikliklerini göstermesin
zona olan senin annen miydi?ya karıştırıyorsam kusura bakmayın valla bu aralar mazur görün beni kafam yerinde değil

ben geldimm, sonunda gördüm kızımı.
45 cm ve 2000 gr. ne yazık ki benimki danadan çok bir kuzuya benziyor.
nst ye bağlamadı dr, plesantanın durumu iyi, daha gerek yok dedi. 3 hafta sonra bir dahaki buluşmamız, ondan sonrada 1 hafta sonra daha gitcez, sonrada doğuma gelirsiniz dedi.
herşeyi yerliyerinde, fazla hareket ediyor diye endişelenme, hareket her zaman iyidir dedi.

Sen niye bu kıza küçük deyip duruyorsun anlamadım ben...Ben mi yanlış düşünüyorum... Kaç hafta var ki aramızda senle? benimki de 1900 gr, boyu da 42 cm... Bence seninki de gayet normal.. Maşallah koccaman maşallah kızına.. :nazar: :nazar:

Sen niye bu kıza küçük deyip duruyorsun anlamadım ben...Ben mi yanlış düşünüyorum... Kaç hafta var ki aramızda senle? benimki de 1900 gr, boyu da 42 cm... Bence seninki de gayet normal.. Maşallah koccaman maşallah kızına.. :nazar: :nazar:
Anne Karnında Hafta Hafta Bebek Gelişimi

ve daha bir kaç sitede buna benzer ağırlıklar var. ama son bir ayda tam bir kg almış. dr 3 kg ın üzerinde doğar bu kız dedi.

ya ne haftası 3-4 gün falan varmış aramızda... Benim oğlan cücük bişey olacak diye üzülsem mi ben şimdi... Hem seniki kız...:kiss:
Valla ben de boyu kısa diye çok kafama takmıştım.. Annem gene buldu bişey..
ben kocamdan uzun doğmuşum.. Dedi aynanın karşısına geç de bi bak şimdiki haliniize dedi.. Şimdi ben 1,50 kocam 1.90 hahaha Daha da bişi demiyorum dedi..

ben geldimm, sonunda gördüm kızımı.
45 cm ve 2000 gr. ne yazık ki benimki danadan çok bir kuzuya benziyor.
nst ye bağlamadı dr, plesantanın durumu iyi, daha gerek yok dedi. 3 hafta sonra bir dahaki buluşmamız, ondan sonrada 1 hafta sonra daha gitcez, sonrada doğuma gelirsiniz dedi.
herşeyi yerliyerinde, fazla hareket ediyor diye endişelenme, hareket her zaman iyidir dedi.

oo leach kuzun büyümüş. bence kilosu gayet yerinde. bende salı gidip göreceğim solucanımı. bakalım kuzuluğa terfi etmiş mi 🙂

Geri