benımde sezaryan olursa 4-5 hazıranda olcak.çok az kaldı ya.4-5 arası işte

benımde sezaryan olursa 4-5 hazıranda olcak.çok az kaldı ya.4-5 arası işte

ya ne haftası 3-4 gün falan varmış aramızda... Benim oğlan cücük bişey olacak diye üzülsem mi ben şimdi... Hem seniki kız...
Valla ben de boyu kısa diye çok kafama takmıştım.. Annem gene buldu bişey..
ben kocamdan uzun doğmuşum.. Dedi aynanın karşısına geç de bi bak şimdiki haliniize dedi.. Şimdi ben 1,50 kocam 1.90Daha da bişi demiyorum dedi..
oo leach kuzun büyümüş. bence kilosu gayet yerinde. bende salı gidip göreceğim solucanımı. bakalım kuzuluğa terfi etmiş mi 🙂

saol cnm inşaslıcım mesaj attım sana geldimi telden
bak pembikte geliyormuş 🙂3 anane oldu
güneşcim geçmiş olsun allah acil şifalar versin annnene
valla garip bir durummuş, ben normalde acaip rahat bir insanımdır, niye böyle pimpirikli gıcık bişi oldum annamadım😀ancing_angry:ya ne haftası 3-4 gün falan varmış aramızda... Benim oğlan cücük bişey olacak diye üzülsem mi ben şimdi... Hem seniki kız...
ben kocamdan uzun doğmuşum.. Dedi aynanın karşısına geç de bi bak şimdiki haliniize dedi.. Şimdi ben 1,50 kocam 1.90Daha da bişi demiyorum dedi..
benımde sezaryan olursa 4-5 hazıranda olcak.çok az kaldı ya.![]()
canım hiç kotu düşünme bişeycik çıkmıcak ınş.
nan solucan diyip diyip durma gelinime![]()
ya ne haftası 3-4 gün falan varmış aramızda... Benim oğlan cücük bişey olacak diye üzülsem mi ben şimdi... Hem seniki kız...
Annelikten oluyo işte bunlar...valla garip bir durummuş, ben normalde acaip rahat bir insanımdır, niye böyle pimpirikli gıcık bişi oldum annamadım😀ancing_angry: