2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cnm bende sana bugün onu sorcaktım abinler ne durumda

boşanacaklar işte canım.abime anlaşmalı boşanalım diyormuş maddi manevi çözelim herşeyi öyle cıkalım mahkemeye.abim de kabul etmedi ztn boşanıcam senden ama seninle artık hiçbir şey için adım atmam dedi.maddi kaybım da cok senden dolayı ama manevi kaybım daha büyük senin paran yetmez dedi karşılamaya (kız zengin kızı da o acıdan)ztn parasına ve ailesine güveniyor cok pişman olacak cok.abime evlencekmisin bir daha diyormuş abim de herhalde demiş 🙂 ben senden cok daha fazla sevdiklerimi unuttum seni de unuturum demiş 🙂 cok güldüm tüm bu olanlara..artık napayım olayların komik yanlarını görmeye calısıyorum.
öyle yani canım hayırlısı olsun haklarında artık.

ararsa msj at adını soyadını tırssın :Laie_23:bak gelirim bakırköye bulurum seni de

kıs soruyom sen kımsın dıyom adını sölüyo kıs salak bu
meluşla face den baktık kim dıye
benim ünv.den mezun
ay ömrümde ilk defa gördüm
bkm deki patates kafa varya ona benziyo hahaha

yok şehrini de gizliyon sen :çitos:
heee timam:baby:

boşanacaklar işte canım.abime anlaşmalı boşanalım diyormuş maddi manevi çözelim herşeyi öyle cıkalım mahkemeye.abim de kabul etmedi ztn boşanıcam senden ama seninle artık hiçbir şey için adım atmam dedi.maddi kaybım da cok senden dolayı ama manevi kaybım daha büyük senin paran yetmez dedi karşılamaya (kız zengin kızı da o acıdan)ztn parasına ve ailesine güveniyor cok pişman olacak cok.abime evlencekmisin bir daha diyormuş abim de herhalde demiş 🙂 ben senden cok daha fazla sevdiklerimi unuttum seni de unuturum demiş 🙂 cok güldüm tüm bu olanlara..artık napayım olayların komik yanlarını görmeye calısıyorum.
sorun neymiş peki?

kıyamam ya doğru ne yapcan elden bişey gelmezki bu gibi durumlarda ALLAHIM kimseye yaşatmasın abiminin önünede iyi kısmetler çıkarsın
haklarında hayırlısı olsun cnm üzülme

ben geldim asayiş berkemalmi kızcelerrrrrrrr??? İşlerimi ancak bitirdim mesaininde sonuna geldim zaten ayy 3 gün çok koşturmalı geçecek ev boyanıyor kızımın kapı süsüyle şeker sepeti hazırmış yarın gidip onların alınması gerekiyor eminönünden hemde ayırttığım pijama takımı gitmişken şekerinide halletmek lazım bunları benim koca tek başına biraz zor halleder e annem yanında gidemez o evdeki ileri hallediyor ben yarım dünya oldum zaten bakalım nasıl iş bölümü yapacaz

Geri