2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1800 işte kocaman oldu ben henüz 80 ken korkuyodum 🙂 şimdi alacağın şey az yermi kaplıyo ya benimde almam lazım ama odada yer yok şöyle bi yer açmaya çalışcam bakalım inş uygun bi yer bulurum da bende alırım bebeğin odasının şeklini unuttum neyi nereye koydum yer açabilirmiyim hiç hatırlamıyorum evimide özledim sanırım sen bak bi cnm banada sölersin ikeada varsa uygun bişiler

dediğim sandalye böle sallanan sandalye gibi ama sallanmıyo sanırım 129 lira ydı fiyatı bide istersen ayak pufuda var ayrı satılıyo bi arkadaşım almış sandalye için çok para vermek istemiyorm belki burayı satıp başka bi ev alıcaz öle olursa ilerde yatak odama felan koyarım bunu da orda tv izlerken kullanırım diye düşündm rahatsa alıcam yoksa emzirme koltukları 400 den başlıyo o da en dandiğiydi baktıklarımda benim mobilyacı 750 dedi hatta çüş dedimiyyy
korkma o kadar doğumdan öle yada böyle canm-ımız yanıcak bebeğine kavuşucağın anı düşün ben öyle yapıyorum ve korkmuyorum

anladım aman öle bende isteme boşver ben kayınpederleri bi yere götürken bile istifimi bozmadan önde oturuyorm banane sıkışamam bende valla
ben yapamam öle şey yaaaaaaaaa=( olmuyor ztn adam bide rht rht sıgara içiyorrrrrrrrr onne oturup neyseeee sttrese gırmemeye clşyrm aksmm barı ıdare eder durumda gecsın🙂

dediğim sandalye böle sallanan sandalye gibi ama sallanmıyo sanırım 129 lira ydı fiyatı bide istersen ayak pufuda var ayrı satılıyo bi arkadaşım almış sandalye için çok para vermek istemiyorm belki burayı satıp başka bi ev alıcaz öle olursa ilerde yatak odama felan koyarım bunu da orda tv izlerken kullanırım diye düşündm rahatsa alıcam yoksa emzirme koltukları 400 den başlıyo o da en dandiğiydi baktıklarımda benim mobilyacı 750 dedi hatta çüş dedimiyyy
korkma o kadar doğumdan öle yada böyle canm-ımız yanıcak bebeğine kavuşucağın anı düşün ben öyle yapıyorum ve korkmuyorum
evet emzirme koltukları pahalı t.v koltuğumu alsam acaba gerçi onlarda büyük oluyo sen bak bakalım rahatmı die birde çok yer kaplamıyosa bende bakim 🙁 ben senin kadar cesaretli diilim o kadarını düşününce bile nabzım 140 lara çıkıyo

kımsecıkle ryok yıne
off camasır yıkayıp kurutup utuleyıp yerlestırmekten bıktım ya
ne cok kıyafet kırlenıyo bızım evde
her gun yapıyorum yapıyorum bıtmıyo
sıdılık bıttı ama makınada camasır yıkanıyo
offffffff

bende ıspanak yaptım sımdı
yanınada makarna ypgurt yeter bugunluk

bıde supurge acıp ev supursem fena olmıycak

sealm kızlar
ben de dünden beri oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütülüyorum
giysileri nerdeyse tamam gibi ama dolaba yerleştirmedim
temiz bir çarşafa bohça yaptım
zamanı yaklaşınca yerleştiririm diye düşündüm

meluş senle ben bu hafta bebeğe sardık..
biz de bugün bütün gün cici yıkamakla geçirdik.
geceliklerimi sabahlıgımı da yıkadım.. asacak yer kalmadı kurutma telinde iyi mi..
üstüste fln astım bazı şeyleri 😀
bakalım yarın da ütüleme derdi var. hastane cantası da hazırlanacak..
bir de ne çok şey alınmış valla daha da almam cici mici..
ay şu hafta sonu da geçse işlerim bayağı kolaylanmış olacak bakalım
izne çıktıgımda hiçbişiyle uğraşmadan yatmak istiyorum :humble:

ohh ne güzel ciciler paklanmış, benimkiler hala poşetlerde. etiketlerinin bazıları sökülmedi onları sökeyimde hafta içinde yavaş yavaş yıkayayım. hepsi bir anda yıkanmaz.

sevracım kızına da maşallah epey büyümüş.

benim kızçeminde yatağı mama sandalyesi ve arabası geldi. onları kuracağız yemek yiyip. bize de eğlence çıktı 🙂

Geri