2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam kızlar bend cua günü eminönündeydik saat 10 dan 15.30 a kadar sonra anneme geçtim daha buğün birazdz önce eve geldik bende cok yoruldum iyiki gitmişim dedim artık d
gidemem bir yere

stella bende aynı gecelikten aldım ama ben kürkçü handan hürriyet carşısına cıkaken kenardaki dükkandan sıkı pazarlıkla 25 ytl ye aldım

aslıcım cok bekledim telefonunu ama belki vazgeçmişindir die aramadım

kürkçü handa öyle gecelik felan satılıyomuydu ya bende artık bi daha halim olursa 19 mayısta giderm belki

kızlar alısverısler yapılmıs yıne herkes gulegule kullansn aldklrını... ben ne alısvrıs ne ev temzlıgı ne bebek ıcın bişiler yaptım yafss anca boşboş gezndım yattım falan fılan

balcım kürkçü handa degil kürçü hanla hürriyet carsısı kapısı arasında kaln dükkanlar varya onlardan aldım hatta tam karşısında cantacı vardı

ama baya sıkı pazarlık yaptım benim aklımda 25den fazla vermicektim 45 dedi tamamdedim cıktım sonra arkamdan geldi 30 olur dedi ben olmaz dedim 25 olursa alırım dedim sonra kız olur dedi liste fiyatı bakarak bende aldım🙂

ama baya sıkı pazarlık yaptım benim aklımda 25den fazla vermicektim 45 dedi tamamdedim cıktım sonra arkamdan geldi 30 olur dedi ben olmaz dedim 25 olursa alırım dedim sonra kız olur dedi liste fiyatı bakarak bende aldım🙂

sen sadece geceliğinimi aldın yoksa sabahlıklı takımınımı aldın geceliğini dimi pijamasını değil fiyatı çok iyiymiş

ya kızlar cok uygun fıyata almıssınız gecelıklerınızı ben burda bulamıyrm yaaa buldkrlmda cok pahalııı alcam tabıkı mecbur ama neden ben bole uygun fıyata bulamyrmmm

evet canım sadece gecelik pijama takımı başka aldım ben evdede hiç giymedğim sabahlığım vardı onu koycam cantama

çok iyi almışsın ben gecelik almıycam evde var hiç giyilmedi daha şimdi tam oluyo haziran anneleri pijamasından aldım ama ben 40 liraya aldım sabahlığıyla bi tanede spor evde giyilen bişey alıcam bi daha gidersem misafir felan geldğinde rahat olsun

Geri