Canım bu çok güzel ve kullanışlı benim arkadaşım kullanıyor çok memnun bende bundan istiyorum ama şimdi değil belki biri eksik birşeyi varmı diye sorarsa diye saklıyorum bunu 🙂 birine kakalayacağım .Asya kızımız gülegüle iyi günlerde kullansın
evt sitedekiler de 2020 ama o renk yok canım sitedepembik bizimkisi enigma 2020 modeli
aaa sizindemi tasınma ısınız vr allh kolylk versın cnm ee zor olmckmı yenı dogum yapmş olcn egrcı yardımcı olurlar sana birileri ama hayrlısı bakalım
pembik bizimkisi enigma 2020 modeli
Canım bu çok güzel ve kullanışlı benim arkadaşım kullanıyor çok memnun bende bundan istiyorum ama şimdi değil belki biri eksik birşeyi varmı diye sorarsa diye saklıyorum bunu 🙂 birine kakalayacağım .Asya kızımız gülegüle iyi günlerde kullansın
aaa 2050 yok muydu :çitos:

sağol mislina. biz kimseye kakalayamayınca paşa paşa gittik aldık 🙂
sağolsun bir tek annem sponsor oldu bize onun haricindekiler uzaktan bakmakla yetiniyorlar.
Canim sanirim kimse de yanasmaz bunu almaya. :ahhhhh:
slm hoşgeldin canım bende geçen hafta aldım 5 hafta çalışabilir 37 ye kadar devam ama benimde ağrılarım artı seninkinin tam tersi h.sonunu bel ağrısı ile geçirdim 😕Selam kizlar ben de bikac gundur takip edemiyorum gecmise bakayim dedim ama olcak gibi degil..bugun raporumu aldim 37'e kadar calisicam.. bana biseyler oldu sanki cok agrim oluyodu bikac gundur agrilarim cok azaldi deli gibi yurumeye basladim 😀