ama bende tırstımmm yaaa🙁
kızlarrrrrrrrrrrrr süper bişi oldu. daha okuldayken bile çalışmak istediğim, bizim sektörde tek isim olan bir yabancı şirketten teklif aldım. türkiye ve ortadoğu bölge müdürü, benim şu andaki müdürümün çok yakın arkadaşı, haber yollamış, çiğdem doğumdan sonra bizimle çalışırmı diye. ben de atladım tabi, evet evet diye bağırdım resmen.
sekreter bile 1500 euro maaş alıyor yaa, tabi özel sağlık sigortalarını felan saymıyorum bile...
evet kızlar müjdemi isterim..
kaynanam doğumdan sonra gelip 20 gün kalacağını açıkladı dün.. :meri:
hatta kocama önceden ben sıkılırım çok uzun kalırsa birileri dmeiştim. en fazla 1 hafta 10 gün demiştim.
o aklına geldi kocamın herhalde.. tabi 1 hafta 10 gün kalınır dedi.
kaynanam yok yok 20 gün kalınır zaten yalnız bırakılmaz dedi
annenler fln de gelir tabi diyo bide..
yok gelmiceklerdi :çitos:
allah korusun kusum yaa bakma aslnda solememmlazımdı ama işte bendeee korktum dıkkat etmek lazımannemile teyzemi de tek tek aradım tırstılar iyice acaba sıra karşıyaka tarafımı falan diyolar

ayy bu habere en az senin kadar sevindim :çitos: 20 gün kalıp ne yapacak eviniz zaten yakın. benimkide gelir kalır 10 gün. onların derdi bebek sevmek yoksa pek yardımcı olacaklarını sanmıyorum. bebeği alır elimden ben bakarım sen işini yap der kesin. bende kaynanamı kesip 3. sayfa haberlerine çıkarım
kızlar rapor alanlar fotoğraf felan gereklimi ne götürüyosunuz doktora giderken bende pazartesi alıcam rapor
öskenin dediği gibi minyon olacak dmekki ya kötü bişey değilki bu ama solucan deme onaaa kıyamammmm
archh ugrasmaa asyayla beeee sırın bişi olcak işte nazlım nazlım aaaaaaaaaaaaaaa
. atsan atılmaz satsan satılmazarchiiiiiiii Asyamız bi doğsun nasıl şikayet edicem seni bir bir. Bırak şu kıza lakap takmayı işte minyon olucak belliki negüzel minyon olsun doğduktan sonrada kıza yüklenip obez yapmaya kalkma sakın