2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tünaydın kızlar nasılsınız bakım bu yaz istanbula bir türlü gelmicek herhalde uf gelsede kızımda gelse🙂

bu rada bende toplamda 7 kilo aldım bakalım kaç kiloyla tamamlıcam

anam nasıl basarıyorsunuz bu kadar az kg almayı yahuu ebru şallı kılıklılar siziiiii :boink:
canım dün sormuşssun sonradan gördüm ticker için onu ben yapmadım bana linki arci yollamıştı linki yapıştırdığım yerde de sadece su anda gözüken resim kısmı var adres kısmı yok sana nasıl yardımcı olabilirim bilemedim

Kızlarrrrr recepten haber var yatıyormuş sürekli o yüzden giremiyormuş nete arada facee bakıyorum dedi bide mallere bi doğurayım gelicem mm ye diyor hepinize selamı var sezeryen olacağı kesinleşmiş son 1 ayıymış benide gelişmelerden haberdar edin arada özet geçin faceden diyor

Aaah cok iyi ya hayirlisi ile, hayirli zamanda dogurur insAllah.

pempik zaten ben pcos hastası olduğum için kilolu hamile kalmıştım 65 ile hamile kaldım su an 72 im yani ebru şallı degilim🙂

ozaman aslı yardım etsin bana🙂

balkavonozo ben varım ben küçük pembe patikler örmüştüm hatta susan elimde onları bitirmeye calışıyorum cuma günü emin önünden mazemlerini aldım onları tamamlıyorum

50 adet tül
kurdale
magnet
nazarbncuğu
lavantası havuzlu handan 9 ytlye aldım
1 iptende 50 tane cıktı oda 1.5.ytl
toplamda 10.5 ytlye cıkardım

balkavonozo ben varım ben küçük pembe patikler örmüştüm hatta susan elimde onları bitirmeye calışıyorum cuma günü emin önünden mazemlerini aldım onları tamamlıyorum

50 adet tül
kurdale
magnet
nazarbncuğu
lavantası havuzlu handan 9 ytlye aldım
1 iptende 50 tane cıktı oda 1.5.ytl
toplamda 10.5 ytlye cıkardım

Super cok uyguna halletmisin sen isini.

Geri