2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
asıl sen ne ayaksın.sana burdakiler hesap soruyomu? hem kk hem buraya takılma diye....
daha sensiyle 2 saat önce kk daydınız.uyuduğunuzdan bahsediyodunuz.mahsus yaptınız
noluyo be
gerginnik yapmak isteyen gitsin kkda yesin birbirini
asbını bozmayın insanların aaa bu ne ya

asıl sen ne ayaksın.sana burdakiler hesap soruyomu? hem kk hem buraya takılma diye....
daha sensiyle 2 saat önce kk daydınız.uyuduğunuzdan bahsediyodunuz.mahsus yaptınız

ee istedikleri yere giderler sana ne ki bundan?
sen asıl farklı nicklerle gelip sataşmaya utanmıyor musun?
hala da konuşuyorsun

cok guzel cnm ya bende bu sepetten buldum karsıyakdan almaya gitcem inş buhAFTAAA FİYATIDA UYGUN GELDİ BANA

evet canım pahalı bişey değil

çok güzel durmuşlar stella ama ben taktım magnet istiyorm sen bunların arkasına magnet yapıştırmıycanmı şimdi
ben takmayacam ama sen istersen al magnet yapıştır bişey yokki onda vaktini bile almaz

stella sepetini ne kadara aldın canım?

15 tl

selennnnnnnnnnn.Kız dokundumu sana allurenin uyuduğu.Onu biz gönderdik.Bizim yerimizede uyusun diye

hahaha

ahh bende çalışmasam bir süre asalak olsam kocamın kanını emsem ama nerdeee.
herhalde ev hanımlığı da dünyadaki en zor meslek ama biliyorsun bazıları da mokunu çıkarıyor hava atarken. yoksa evde oturanlara kim ne diyebilir.

2 aydır evdeyım haftada 10 saat ders verıyorum yemek yapıyorum temızlık yapıyorum keşke eskısın gıbı çalışsamda kendımı herkesden ustun hıssetsem, masa başında oturarak daha faydalıydım bu topluma, daha ustundum sankı...söylenecek çok şey var ama bıktım bu muhabbetten

koskoca insansın hiç yakışıyor mu? ne oldu da böyle düşman oldun anlamadım. sensi sana özelden kaç kere mail adresini istemiş buraya gel demek için her defasında lafı değiştirmişsin. buraya geldin buldun bizi niye gelmedin diyince küstün gittin. sonra da nick değiştirip geliyorsun.

çocuk gibi küsecekseniz hiç gelmeyin kendinizi küçük düşürmeyin bence

Geri