asfada Hamiş Melek 27 Nisan 2010 #14.041 asfada' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bak iki güldük işteeeeeee
*STELLA* Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.042 bal kavanozu' Alıntı: stella sen çok ucuza almışsın sepeti nerden aldın ben 20 liraya aldım benimkini kare bişey Genişletmek için tıkla ... canım benimki ufak boy ama sen büyük boyunu aldıysan normal 2 boyu var bunların biri 15 diğeri 20 tl ydi ben şarkhandan aldım
bal kavanozu' Alıntı: stella sen çok ucuza almışsın sepeti nerden aldın ben 20 liraya aldım benimkini kare bişey Genişletmek için tıkla ... canım benimki ufak boy ama sen büyük boyunu aldıysan normal 2 boyu var bunların biri 15 diğeri 20 tl ydi ben şarkhandan aldım
arceya Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.044 vatoz' Alıntı: bebikler keyif alıyorlar Genişletmek için tıkla ...
sista Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.046 hehehe çok komik duruma düştü yaaaa yazık yaniii ama belliydi zaten, bundan sonbra herkes birbirne şüphe ile bakacak a (yeni gelenlere diyorummmmmmm)
hehehe çok komik duruma düştü yaaaa yazık yaniii ama belliydi zaten, bundan sonbra herkes birbirne şüphe ile bakacak a (yeni gelenlere diyorummmmmmm)
sista Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.049 görüşürüz kuzularrrrr ahahhah ben aslında ukla değilim sizi kandırdımmmm aha
A archimim Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.050 sista' Alıntı: hehehe çok komik duruma düştü yaaaa yazık yaniii ama belliydi zaten, bundan sonbra herkes birbirne şüphe ile bakacak a (yeni gelenlere diyorummmmmmm) Genişletmek için tıkla ... sista sana çok şüpheyle bakıyorum. profilden sanki cleoyo benziyor gibisin 🙂
sista' Alıntı: hehehe çok komik duruma düştü yaaaa yazık yaniii ama belliydi zaten, bundan sonbra herkes birbirne şüphe ile bakacak a (yeni gelenlere diyorummmmmmm) Genişletmek için tıkla ... sista sana çok şüpheyle bakıyorum. profilden sanki cleoyo benziyor gibisin 🙂