2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ooo gülkurusu burdaki üyelerden en çok sana kanım kaynamıştı benim bilyormusun :deli:

ha ha delüü, aldım paramı yatırdım hesabıma dogum param olcak kısmetse. neler konuşmuşsunuz öle kızlar bi tane dua var bulmaya çalışayım sıze onu. o duayı okudugum ve uyudugum gecelerde o kadar guzel ve huzurlu ruyalar göruyorum kı, bulayım yazayım sakın korkmayın okuyun onu bak görcegınız kendınızde

hee nar suyuna lohusa şerbeti diyoz biz kısaca hahahahahah

:meri::meri::meri:

peki sizce bumu diğerimi ikisinden biri olucak benim şekerlerim

diğeri

kırmızı kalıp seklinde sert bir seker
su+cubuktarcın+karanfille kaynatılıp serbet yapılıyor canım istersen sıcak servis yapıp üstüne ceekilmiş ceviz koyabilirsin ama bizim zatenyaz sıcagı olcagı için ben soğuk servis yapcam

sağol özbek, bakalım daha neler duycaz

kuşum şüle oldu
ekobero sabah kahvaltı yaparkene elinde kına görmü gece kına yakmışlar ona
sonra onu sordu varmı böle olan aranısda dedi elhım varya bizim elhım meğersem eski kınacılardanmış çıkıverdi ortaya banada oldu yüzünü görmediğim bi şahıs gece kına yaktı gitti dedi aldımı topici bi telaş olay bu kuzummmmm
aaaaaaaaaa çok ilginç ruyasındamı yaneeee

Eûzü bikelimâtillâhit’tâmmâti min gadabihî ve ıkâbihî ve şerri ibâdihî ve min hemezâtiş’şeyâtini ve en yahdurûn.
Hiddetinden, azabından, kullarının şerrinden, şeytanların vesveselerinden ve yanımda bulunmalarından Allah’ın tamam olan kelimelerine sığınırım.

bu duayı gece yataga gırdıgınızde okuyun kızlar o kadar rahat uyuyacaksınız ki, ben her gece okumaya çalışıyorum bazen unutuyorum korkutuyorlar hemen uyanıp okuyorum rahat edıyorum

Kızlar hastaneye gelenlere kurupasta fılan ıkram etcenızmı?şimdi ne yapcaz anlamadım.lokum,içecek,kuru pasta,bebek şekeri,ufakta bı parti veririz kokteyl şeklınde🙂valla o ağrıyla mılletı kovalamazsam iidir.allahtan misafirle hastanın odası ayrı oluyo🙂yanardık.

bişey sorucam benim kız coştu sizinkiler de bu haftada böylemiydi sanki delecek karnımı ve cıkacak gibi.garip hareketler yapıyor ben de burda ay of diye diye hal oldum cidden bi geriliyor canım acıyor yahuu..kıvrılıyor bişeyler yapıyor güm güm vuruyor.acaba normalmi bana bişeymi anlatıyor dersiniz?
bu arada dae nerde bugün kızlar?
2 de misafirimiz var bakıyorum da 🙂

Geri