2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bana da sabah başhemşire aa çok kilo almışsın niye bu kadar aldın incecik kızdın sen dedi..
ucuyodum kendisine :sinir:

kendine bakmıyo da :çitos:

Dae maaşallah Tuğberke kocaman olmuş. Benim doktorumda 38 de alttan muayne edeceğini söyledi bakalım tırsıyorum azıcık. Ayy artık iyice yaklaştı bizimkiler önümüzdeki hafta itibariyle doğarsa prametüre bile sayılmayacaklar bakalım hayırlısı en çok sen ben esmer arasında hanigimizinki önce gelecek onu merak ediyorum. Bu arada çatlakların artmaz umarım benim maalesef çatlamayan yerim yok diyebiliriz maalesef 🙁

dae daha fazla olmaz inş. canım çatlağın.Benımde göbek deliğimin altında ama mor renkli gibi benim çatlaklar boylamasına böyle.Geçen kaş aldırmak için kuaföre gitim kızlar kaşımı alan kıza söyledim.Mormu dedi.Ozaman doğumdan sonra karnın büzüşcek ya onlar kuruyup pul pul olcak oyüzden banyoda fazla bastırmadan kese yap onlar geçiyo dedi.2 çocuk doğurmuş ve kız ne bileyim bilgili gibi.Bide dedi çok bilmişlik taslamayım ama yaptığımı duyduğumu söylüyom dedi.Keşke doğru olsa belki azalıyodur.Sizinde haberiniz olsun kızlar.Denemekte fayda var

ınsallah dogrudur cnm ya
valla basta cok uzuldum ama napıyım
ıcımde oglum var olsuna rtık o kadar dıyorum
elden bısey gelmıyor
benımde kalcamdakıler morlu kırmızılı rengarenk haha haah
onnarı bılem sevıyorummm

Caniiim masAllahhhhh. Hem cok duygulandim hemde azicik tirstim.
Keseyi gorduk, kalp atislarini duyduk, cinsiyetini ogrendik vs derken
ciddi ciddi doguma yaklastiiiik. :meri:
vallahı bebler 1 cm oldu dıye bayram edıyoduk bı zamnlar
sag saglım kucagımıza almak ta nasıp olsun

dun benım dr un baska bı hastasını gordum bır hafta once epıdural sezeryan olmus
suyu azadıgı ıcın on gun kala almıslar
henuz 1 hafta gectıgı halde gayet ıyı gorunuyodu kadın sadece oturup kalakarken zorlanıyodu
onu gormek ıyı geldı
epeyde konustuk
cok guzel bı dogum yapmıs
konusa konusa
dr bak sımdı sana cırkın bısey gostercem korkma demıs kaldırmıs bebegı
vıcık dıye bı ses duymus sonra mosmor bebgı gorduma y bu ne dedım dıyo
gulerek annatıyo
hıc yatayk sermedım evde kendıme dıyo
bebgım uyuyunc aonunla beraber uyuyorum her ısımı gucumude yapıyorum sayılır dedı

ondan oncede sancılı bı kadın geldı
onu gorunce tırsmıstım azcık:ehi:

Geri