2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla canım ben dün çağırdım dip köşe temizliğim yapıldı hafta sonu boya-badana , perde ve koltuk işerimi annemle halletmiştik zaten halılarımda yeni yıkanmıştı dün kadına sildirdim. Şimdi 15 gün sonra tekrar alıcam normal temizlik için artıkta 15 te bir düzenli gelicek bana başka türlü olmuyor. sende önümüzdeki hafta al çok birikmiş işin varsa gerekirse doğuma yakın bir günlüğüne birdaha alırsın
zeynebe katılıyorum. benimde normalde bu perşembe gelecekti ama hem c.tesi evde parti var, hem de önümüzdeki çarşamba oda gelecek. o yüzden bende önümüzdeki perşembeye erteledim kadını, bi de on beş gün sonra gelir...
bence hem şidi al, hemde doğumdan 1-2 gün önce al. nevresimini felanda değiştirtirsin.

kızlar sizde de böyle beyaz krem gbi devamlı bir akıntı var mı?
günlük ped de kullanamıyoruz ya, kağıt havlu değiştirmekten helak oluyom valla

normalde 90 a gidiyormuş sanırım
ama bizim eski komşu
yani annemlerin halen komşusu
annem rica etmiş kızım çağırcak seni 70 e gidermisin diye
sağolsun tamam demiş

kızlar sizde de böyle beyaz krem gbi devamlı bir akıntı var mı?
günlük ped de kullanamıyoruz ya, kağıt havlu değiştirmekten helak oluyom valla

arceya kağıt havlular zaralıymış sanırım.doktorum oyle demişti.rahmıne ufak parçada olsa kaçabılır çok sakıncalı demişti.imkanın varsa çok sık iç çamaşırı değiştir. bence.pamuklu ya hava alsın.bende olmuyo.Çok az.eskıden nasılsa oyle şimdide

bizim burda bı arkadaş 60+ yol parası alıyomuş.eskıden berı gelıyomuş.dubleks bıde evı arkadaşın.bedava geldi bana.Ben benım sıtedeekını alıyom.yol parası olmuyo ve 70 lira.

Geri