2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben house ve crminal minds greys anatomi bide gönülçelen izliyorum ama house ezelle çakışıyor bide annem geldi artık altyazılıları izletmiyor maalesef 🙁

ben house ve crminal minds greys anatomi bide gönülçelen izliyorum ama house ezelle çakışıyor bide annem geldi artık altyazılıları izletmiyor maalesef 🙁

ayyy o altyazı olayı annemde ızlemıyor çatlıyorum meraktan ızleyemıyorum. ezel de artık saçmaladı konu hıç akmıyor farkındaysan tıkandı kaldı,

Criminal minds ve housi bende izliyorum canim
ama tv'de hala eski sezon var yenisini izliyorum ben.
Esim de alt yazili dizileri sevmedigi icin bende tv'den pek fazla izleyemiyorum.
Bildigim bir site var turkce alt yazisi var ama hemen yeni bolumleri yayinlanmiyor,
baska bir site hemen amerikada yayinlandigi an dizileri yayinliyor
ama alt yazisi yok ingilizce izlersen iki siteyi de vereyim.

oooo hastaydım o dızeye bakayım o zaman. bırıne aşıktım ben o dızıde ama acaba adı neydı? vayy be gençlik

Dylan mi? :ehi:

luke-perry.jpg

Ya bana bişi oluyo kızlar ama ne olduğunu anlayabilmiş değilim.. Kalp atışlarım hızlandı, karnımda ve kasıklarımd tatlı bir sızı var.. İçim çekiliyoo böyle.. Yatayım biraz.. Geçmezse de doktor hastane biryerlere gitmek lazım.. Ya doğuruyor muyum ne?

bana 2. hedıye de geldı sana geldı mı :meri:

yoo 2.hediye de mi var ??

Ya bana bişi oluyo kızlar ama ne olduğunu anlayabilmiş değilim.. Kalp atışlarım hızlandı, karnımda ve kasıklarımd tatlı bir sızı var.. İçim çekiliyoo böyle.. Yatayım biraz.. Geçmezse de doktor hastane biryerlere gitmek lazım.. Ya doğuruyor muyum ne?

dur kız ne doğurması . oğlumu erkenden dünyaya getirme valla kızını cami avlusuna bırakırım.tansiyonun yükselmiştir belki

Geri