2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:ehi: sorma giderken malum pastamızı aldık ben tabi eşime iğneleme yapmadan duramadım bu konuda. Neyse gittik işte alalade günlük yemekler ortada özel bişey yok sinir oldum sonra ablası eşimin iki sokak aşağıda oturuyo onu çağırdı. He bide ne dese beğenirsin geliceğinizden haberim yoktu ölürmüsün öldürürmüsün.
Neyse sonra bebeğe hastane çıkışı almış büyük set olandan çok güzel çok beğendim 3 tane daha öyle içli dışlı çıtlı çıtlı takımlardan almış onlarıda çok beğendm battaniye almış eminönünde görmüştüm hani şu önü fermuarlı da oluyo böle kışın felan bebeği içine koymak için sonra pijama takımı çorap ıvır zıvır bi sürü şey almış bana pijama takımı almış altı eşofman gibi olan doğumdan sonra evde lazım olur dedi onuda çok beğendm eşime tshirt almış bi sürü şey işte aldıklarının hepsini beğendm kaliteli şeyler almış ama lafları deli ediyo beni bu kadının elimde değil
oookavanozum daha ne ıstıyonnnnn al sana özel bişi işte=) laflarınıdaa idare etcez artık yapcak bişi yokkk

Ben de kocam da kalsın, annem de kalsın istiyorum.. İki kişi kalamaz mı...:boink:

yazık 2 kişiyi asker etme başında adam zaten gündüzleri koşturarak yorulacak bari yatsın dinlensin 🙂

Aynen canim birde bana hizmet edip yardim edecegine,
bu hoduk orda da kendi hizmet ve yardim bekler. :samar:

hahaha kalk bana çay demle derse şaşırmam valla

yine aynı seyi yazdık :samar:

ben senden önce yazdım ama :f040::f040:

:ehi: sorma giderken malum pastamızı aldık ben tabi eşime iğneleme yapmadan duramadım bu konuda. Neyse gittik işte alalade günlük yemekler ortada özel bişey yok sinir oldum sonra ablası eşimin iki sokak aşağıda oturuyo onu çağırdı. He bide ne dese beğenirsin geliceğinizden haberim yoktu ölürmüsün öldürürmüsün.
Neyse sonra bebeğe hastane çıkışı almış büyük set olandan çok güzel çok beğendim 3 tane daha öyle içli dışlı çıtlı çıtlı takımlardan almış onlarıda çok beğendm battaniye almış eminönünde görmüştüm hani şu önü fermuarlı da oluyo böle kışın felan bebeği içine koymak için sonra pijama takımı çorap ıvır zıvır bi sürü şey almış bana pijama takımı almış altı eşofman gibi olan doğumdan sonra evde lazım olur dedi onuda çok beğendm eşime tshirt almış bi sürü şey işte aldıklarının hepsini beğendm kaliteli şeyler almış ama lafları deli ediyo beni bu kadının elimde değil

olsun almış ya boşver. onu almayanlarda var. şekil 1-A archinin kaynanası iyyy

Oooo cok guzel, baksana bebegine aldigi gibi sana da almis ustelik begendigin seyler almis, ne guzel.
Bosver laflarini da duymazdan gel bi kulagindan girsin diger kulagindan ciksin.

Geri