kıss komik ama ya duşun fıskiyesiyle şeyimi yıkamak aklıma gelmezde şöle dip köşe temizlik ane gülüyon kız ukla aklına birseymi geldi 🙂
hnan zararlı ya mantar yapar öle şeyler, hiç mi dememişler...
kıss komik ama ya duşun fıskiyesiyle şeyimi yıkamak aklıma gelmezde şöle dip köşe temizlik ane gülüyon kız ukla aklına birseymi geldi 🙂
hallue benim de aynen allahtan her gün degil ama buğün zor yetişdim lavaboya
benimdeeeeeeeeeeeeeKizlar acaba bebek buyudugunden mi ki benim bu son gunlerde hafiften bulantilarim geri geldi.

Bende bebeğim ben ve babası olalım istiyorum 🙂Annemde isterse Kalsın yanımızda nasıl olsa hemşireler hep yardım ediyorlar o yüzden hiç düşünmüyorum . Birde Ege doğduğunda babası 1 hafta izin alacak 3 günde doğum izni 🙂 dinlenir nasıl olsa ...
Kizlar acaba bebek buyudugunden mi ki benim bu son gunlerde hafiften bulantilarim geri geldi.

benim de kocam 3 gün doğum izni arkasından 1 hafta yıllık izin alacak..
o nedenle sezaryen olursam perşembe olarak belirleyeymişim tarihi 🙂
onu tembihliyor bana.
perşembe-cuma-ctesi doğum izni.. (cumartesi çalışmıyor normalde ama onlarda iş günü olarak görünüyor)
ertesi hafta da 6 gün..
tam tatil yapcak..
bunlar hamile olabileceğine delalet allure
benim 2-3 hafta önce reflüm olur gibi oldu sonra geçti. benim kız mideden çok boşluklarıma doğru büyüdü.

Kiz dogru soyle sen benim hoduk kocam misin yoksa?
Dun araba gelirken diyorum ki birkac gundur midem kotu yine hafiften bulantilarim var.
Oda hayirdir hamile felan misin diye dalga geciyor.![]()