2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pembik çok geçmiş olsun
dinlenmene bak sen
olmadı sen de 34-35 de çıkarsın
evet sonra bebekle olmak önemli ama
onlar içimizdeyken de kendimize dikkat etmemiz lazım

kızlar selam simdi hastaneden geldim gece kötü oldum.kalbimde baskı çarpıntı falan oldu.sabah doğru hastaneye gittik.eko ekg falan cekildi.taşikardi var işte ritm bozukluğu yani.sezeryan olacağım kesinleşti ama çok korkulacak bir durum yok dedi.pasiflora verdiler bana.sakinleşmem için.çay kahve icme deniz kenarında yürü dedi dr.belki 37.ye kdr calısamıcam onu da söyledi ama simdilik raporu ona göre yazacakmış.baska ilac vermek istemediler eğer kötüleşirsem verirmiş.su an için riskli bir durum yokmuş.biraz zor bir dönemden geciyorum dedim ondan kaynaklanıyordur dediler.sakin ol diyorlar sankim mümkün elimde olsa ben istermiyim gecenin 4unde hortladım ve sabaha kadar uyuyamadım bir daha da..su anda dökülüyorum işe de gidemedim ztn uzandım ama uyuyamıyorum hala..size haber vereyim dedim.doktor 15 haziran gibi alırız bebeği dedi.bir aksilik olmazsa.hayırlısı artık..
canım benim geçmiş olsun bende bu gece uykusuz kalanlardanım kasık ve bel ağrısı çektim Allah hepimizin yardımcısı olsun

ssk lı ise bebek doğduğu gün nufus cüzdanını cıkarıp yararlanabiliyor biz kendi hastanemde yoğun bakım için konuşmuştuk

özge bu arada sen aspirin devam ediyormusun daha dr bana 32 haftaya kadar demişti sen 32 ye gelmişsin ne dedi dr sana ve tansiyonların nasıl cıkıyor bu arada

ssk lı ise bebek doğduğu gün nufus cüzdanını cıkarıp yararlanabiliyor biz kendi hastanemde yoğun bakım için konuşmuştuk

özge bu arada sen aspirin devam ediyormusun daha dr bana 32 haftaya kadar demişti sen 32 ye gelmişsin ne dedi dr sana ve tansiyonların nasıl cıkıyor bu arada

evet coraspin kullanıyorum. 2 günde 1 içiyorum..
tansiyonumu ölçüyor, onda bir sorun yok hiç olmamıştı zaten..
sol kasıgımdan bebeğe kan akışını az gördüğü için vermişti onu tedbir olarak, ilerde tansiyona neden olabilir demişti.
bir de doğuma 1 hafta kalana kadar kullanacaksın demişti.

Geri