2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aman boşver benimkide 1662 🙂 sağlıklı olsun da doğunca kilo aldırırız
hanımlar formunu bozmuyorlar yediklerine dikkat ediyorlar.
hahaha ay güldürdün beni archim valla doğru sölüyosun

yirim ben onuuu..
sata göre geride mi elifzelim benimm...
aman bırak sağlıklıysa hiç bişi önemli deel..

yok kuzu satla tam uyumlu haftası ama dr dedi genelde kız bebekler biraz daha narin cılız oluyolar didi

maşşallahhhhhhhh elifzele niye cık nannnn iyi işte daha ne olcek ki
ya ne bilem asfam herkeşler 2000i geçti

hahaha ay güldürdün beni archim valla doğru sölüyosun

yok kuzu satla tam uyumlu haftası ama dr dedi genelde kız bebekler biraz daha narin cılız oluyolar didi

ya ne bilem asfam herkeşler 2000i geçti

e kendin deyon işte saffff kız bebekler biraz daha narin cılız oluyo diyeeeeeee
efet erkekler daha kilolu olarlarrrrrrr

kızlar selam simdi hastaneden geldim gece kötü oldum.kalbimde baskı çarpıntı falan oldu.sabah doğru hastaneye gittik.eko ekg falan cekildi.taşikardi var işte ritm bozukluğu yani.sezeryan olacağım kesinleşti ama çok korkulacak bir durum yok dedi.pasiflora verdiler bana.sakinleşmem için.çay kahve icme deniz kenarında yürü dedi dr.belki 37.ye kdr calısamıcam onu da söyledi ama simdilik raporu ona göre yazacakmış.baska ilac vermek istemediler eğer kötüleşirsem verirmiş.su an için riskli bir durum yokmuş.biraz zor bir dönemden geciyorum dedim ondan kaynaklanıyordur dediler.sakin ol diyorlar sankim mümkün elimde olsa ben istermiyim gecenin 4unde hortladım ve sabaha kadar uyuyamadım bir daha da..su anda dökülüyorum işe de gidemedim ztn uzandım ama uyuyamıyorum hala..size haber vereyim dedim.doktor 15 haziran gibi alırız bebeği dedi.bir aksilik olmazsa.hayırlısı artık..

Geçmiş olsun pembikim ya..

elifzelim 1955 kg cık daha 🙁
gayet saglıklı dedi ama
eliyle kapatmış yine yüzünü
ilaca devam...

Maşallah Elifzelimize.. O da abla oldu artık... Bizim senle SATımız aynı Elh.. Benimki de 1903 tü en son... 2 hafta oldu sanırım... Ama bence normal yani...Yerim ben onun ellerini kız..

Oooo cok guzel, baksana bebegine aldigi gibi sana da almis ustelik begendigin seyler almis, ne guzel.
Bosver laflarini da duymazdan gel bi kulagindan girsin diger kulagindan ciksin.

işte diyorumda olmuyo bide almanyadan bi fotoğraf makinası getirtmiş amcasına çok güzel bişey bebeğin fotoğraflarını çekersiniz dedi eşimde dedi biz almıştk geçen sene dedi ulan dedm içimden sussana çok güzel makina ama pahalı bişeye benziyo neyse tatile giderken alırız dedik artık onuda

Geri