vatoz Aktif Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.031 ya ben napım benım oglumda gerıden gelıyor ustelık iştahımda azaldı yıne faydalı bişiler yıyemez oldum en önemli zamandaaaa
ya ben napım benım oglumda gerıden gelıyor ustelık iştahımda azaldı yıne faydalı bişiler yıyemez oldum en önemli zamandaaaa
ozbek83 Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.032 kızlar k.ib a.e.o ben cıktım herkse güzel bir gün geçirmesi dileğiyle byyyyyyyyyyyy
A archimim Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.033 Allure' Alıntı: Ali Naz mi? Genişletmek için tıkla ... tamam ali naz olsun 🙂
asneba Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.035 merabaaaa kızlar yeni geldim işe ve geçmişi okuyamadım.meloşşşş elıne sağlık liste çok güzel olmuşşş......
merabaaaa kızlar yeni geldim işe ve geçmişi okuyamadım.meloşşşş elıne sağlık liste çok güzel olmuşşş......
F f.ceylan_celik Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.037 vatoz' Alıntı: ya ben napım benım oglumda gerıden gelıyor ustelık iştahımda azaldı yıne faydalı bişiler yıyemez oldum en önemli zamandaaaa Genişletmek için tıkla ... sendemi hemşom bende hiçbirşey yiyemiyorum desem yeri var canım hiçbirşey istemiyo yaaa hatta 1 kg. verdim
vatoz' Alıntı: ya ben napım benım oglumda gerıden gelıyor ustelık iştahımda azaldı yıne faydalı bişiler yıyemez oldum en önemli zamandaaaa Genişletmek için tıkla ... sendemi hemşom bende hiçbirşey yiyemiyorum desem yeri var canım hiçbirşey istemiyo yaaa hatta 1 kg. verdim
asneba Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.038 f.ceylan_celik' Alıntı: sendemi hemşom bende hiçbirşey yiyemiyorum desem yeri var canım hiçbirşey istemiyo yaaa hatta 1 kg. verdim Genişletmek için tıkla ... keşke o iştahsızlık bırazda bende olsa.Benım iştahımda hep açık çok şükür. sen kaç kılo aldın şimdiye kadar?
f.ceylan_celik' Alıntı: sendemi hemşom bende hiçbirşey yiyemiyorum desem yeri var canım hiçbirşey istemiyo yaaa hatta 1 kg. verdim Genişletmek için tıkla ... keşke o iştahsızlık bırazda bende olsa.Benım iştahımda hep açık çok şükür. sen kaç kılo aldın şimdiye kadar?
sista Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.039 elh' Alıntı: elifzelim 1955 kg cık daha 🙁 gayet saglıklı dedi ama eliyle kapatmış yine yüzünü ilaca devam... Genişletmek için tıkla ... maşallah yiurummmmmmmm
elh' Alıntı: elifzelim 1955 kg cık daha 🙁 gayet saglıklı dedi ama eliyle kapatmış yine yüzünü ilaca devam... Genişletmek için tıkla ... maşallah yiurummmmmmmm
sista Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.040 archimim' Alıntı: o zaman zeynep in oğlu olacak. söyleyelim de boşuna Ayşe Naz koymasın ismini Genişletmek için tıkla ... ay ilahi yaaa deli
archimim' Alıntı: o zaman zeynep in oğlu olacak. söyleyelim de boşuna Ayşe Naz koymasın ismini Genişletmek için tıkla ... ay ilahi yaaa deli