2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ay ağzından bal damlıyo valla. inş. öyle olur.Bende sık sık yuruyuş yapıp sonrada bı spor merkezıne yazılcam ınş.Bebeği emzirmek 500 kalori harcatıyomuş ınanamadım resmen.Ne kadar çok.O yuzden emzırenler daha çabuk kılo verıyo demekki:emzirme:

evet kıs valla
yediğimiz içtiğimiz veletlere gidiyo demekki.. :emzirme:
bende tutup tutup emzircem..

bide belli saatlerde muylaka emzirmek gerekiyomus.. mesela bebek uyuyosa aa ne güsel uyuyo dememek lazım mış, 2 saatte bir fln uyandırıp emzirecekmişiz.
ben de bebişi alıp alıp yürüyüşe çıkacam.. bide kocanın kuzeninden kond. bisikleti almıştık, onun tepesine çıkacam her fırsatta :meri:

yaaaa hayal kırıklığı o zaman, sana hep curly diyesim geliyordu:ehi:

:gathering::gathering:

atmış bence seninki, bana gayet iyi gidiyor herşey diyor ama bende de oluyor o merak etme...

Bence de bizimkiler de su zaten...:ehi:

benimki de öyle oluyor.. Hiç sormadım ben doktora nedendir diye.. Ne alakaymış beslenme bozukluğuyla acaba..

ayyy senin drun hastamı archimm ne alaka benm başından beri oluyo hemmmm açıklaması neymiş ne alakaymışşşş
anneme sordum onun bile oluyomuş kendini kasıyosun o da top gibi kalıyo yavrucak ortada sebep bu kuzummm

ohh be yanlız değilmişim. bende pek inanmadım o duruma ama size de sorayım dedim.
yaşasın hepimizin göbeği büzüşüyor
:humble:

ye evet emzırmek kılo verdıyor dıyorlar inşaallah dogrudur, hayatımda hıç bu kadar zayıflamak ıstemedım. kendımı çok kötu hıssedıyorum ayaklarım şiş ellerım şiş, göbek kocaman egılmek yok uyumak dert. bebekten sonra hızla kılo verıp yenıden hafıf hıssetmek ıstıyorum, başaranları görunce ben de moral buluyorum. başaracagız kızlar guçbırlıgıyle

ZATEN SEN KILO VERDIN SAY KENDINI.aZ KILO VERDIN.ÇOĞU DOĞUMDA GIDICEK.ŞİŞLİKLERİN İNMİŞ OLCAK.SUYU ATACAKSIN VUCUTTAN.BENCE ESKISINDEN ZAYIF OLCAĞIN KESİN SENIN.SONRASINDADA DIKAT EDERSEN SUPER OLUR.SPORA FILAN GIDERIZ OLMAZSA GULKURUSU.GAZA GETIRELIM BIRBIRIMIZI.:ehi:

ZATEN SEN KILO VERDIN SAY KENDINI.aZ KILO VERDIN.ÇOĞU DOĞUMDA GIDICEK.ŞİŞLİKLERİN İNMİŞ OLCAK.SUYU ATACAKSIN VUCUTTAN.BENCE ESKISINDEN ZAYIF OLCAĞIN KESİN SENIN.SONRASINDADA DIKAT EDERSEN SUPER OLUR.SPORA FILAN GIDERIZ OLMAZSA GULKURUSU.GAZA GETIRELIM BIRBIRIMIZI.:ehi:

öyle deme yawrııım şimdı tırstıgımdan kılo almadım ama içimde patlamaya hazır bır volkan var, sıkı bır dyetle yaşamaktan çok fena bıktım, ılk aylar dayanamıcam yıcem gıbı gelıyor. inşallah yemem, destek oluruz bırbırımıze gıderız dıcem spora falan ama bebege bakacak kımse de yok hayal gıbı :shootout:

A bende rüyamda gördüm sizi... Acil hastaneye gidiyoruz.. Ben kocama diyorum ki bizim foruma gir kızlara yaz hastaneye gittiğimi.. Bide özelden herhangi birine masaj yolla, telefonumu arasınlar beni.. Yanıma gelsinler, ben çok korkuyorum falan diyorum... Kocam hastanede bilgisayar falan arıyor, bulamıyor.. Ben de bi yandan ameliyata hazırlanıyorum, bir yandan da cepten face girmişim gruba yazıyorum.. Doğuruyorum kızlar az sonra 🙂) yazıyorum.. Sonra Arceya arıyo beni... Diyorum şimdi bayıltmak üzereler 1 saat falan sonra ararım ben seni diyorum.. Öyle uyandım... hahahah kafayı yedik ya....

Geri