2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağlıkla gelsin canım bebeğin ...Az kaldı çok heyecan basıyor beni artık ... Epidural mı yoksa genel anestezi mi olacak konuştunuz mu ?
genel anestezi olacak sanırım çünkü ztn heyecanlanma ihtimalim (kalp sorunum yüzünden) ve nefes sorunum yüzünden sezeryan oluyorum ben.ama sormadım dr.a hiç.

ya bu catı muayenesı tam oarak nası bısey.
dr komple elınımı sokuyomus

haa sokup bebeğin kafasını okşuyor 🙂
yok artık daha neler sanırım parmakla bi kontrol yapılıyor bide bir alet yardımıyla ölçüm yapılıyormış

hahaha ayy dae nin sorusuna kopmuştum. zeynep in cevabıyla da kahkaha attım.
parmak yardımıyla kontrol ediyor diye biliyorum bende. 2 parmağını sokup bakıyor sanırım.

walla bilmiyorum ama sonuçta sezeryan olacak ve önceden haber vereceğim tarihini zaten muhtemel günleri konuşuyorsun başta hastaneyi falan sanırım problem olmuyor zaten çalışıyor bir yerde 2 gün sizinle oluyorum dedi ilk gün doğuma girmeden doğum anı ve bebeğin ilk günü ikinci günü anne baba bebek fotografları çekiliyormuş ilk gün aile fotografları çok iyi çıkmıyor diyor hem şiş oluyorsun hem ağrıların oluyor dedi. aynı zamanda kendi geceliğini ancak doğumdan sonra gece yada birgün sonra giydiriyorlarmış

benim de eşim istiyor ben pek taraftar değilim bakalım hangimiz daha baskın çıkcak :ehi:

Geri