2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hahaha hahaha gelen misafirleri için de götürelim, bir de tüp cezve kahve falan koyalım

iyyy archiiii iğrenç

arci tam tıkınıyorum nan iştahımı kaçırdın

archii öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

KIZLAR HER YEMEK ZAMANI BÖYLE RESİMLER KOYAYIM. DOĞUMA KADAR KİLO ALMAZSINIZ hahaha

Kizlar ne var ne yok.
Beni soracak olursaniz olmusum de aglayanim yok. :shootout:

noldu kız doktora gidecektin. bir sorun mu var ???

noldu kız doktora gidecektin. bir sorun mu var ???

Yok canim cok sukur bi sorun yok koca kafali kizimda.
Doktor bugun yine koca kafali oldugunu soyledi.
Birde utangac bu kiz dedi yuzunu gostermedi cunku, nekadar ugrastiysa da.

Ama benim 11 bucukta randevum vardi, hastaneden ciktigimda saat 3'e geliyordu.
Nst'ye de girmem gerekiyordu yarin da 1 mayis diye cok asiri kalabalikti bugun hastane.
Butun doktorlar kalabalikti 5 tane kadin dogum doktoru var 1 tane de nst yani kac saat onu bekledim.
Birde en sinir oldugum konu ise karili kocali gelen kisiler herifler rahat rahat oturdular karilarinin yaninda,
koca koca karinli hamileler vardi ayakta bi utanip ta yer vermediler.
Ayaklarim bacaklarim okadar sisti ki anlatamam, bukadar felaket de hic olmamisti.

Resmen gozunun icine bakiyorlar ve kilini kipirdatip rahatini bozmuyorlar adiler.

Nst'ye de girmem gerekiyordu yarin da 1 mayis diye cok asiri kalabalikti bugun hastane.
Butun doktorlar kalabalikti 5 tane kadin dogum doktoru var 1 tane de nst yani kac saat onu bekledim.
Birde en sinir oldugum konu ise karili kocali gelen kisiler herifler rahat rahat oturdular karilarinin yaninda,
Ayaklarim bacaklarim okadar sisti ki anlatamam, bukadar felaket de hic olmamisti.

Resmen gozunun icine bakiyorlar ve kilini kipirdatip rahatini bozmuyorlar adiler.

eee oha yanii . sen hamilesin hala mı yer vermiyor terbiyesizler. bir de eşleri hamile . çok kınadım onları

bu arada allure benim kızın kafası 33 haftalık diğer yerleri 30 haftalık gözüküyordu hahaha. bu gidişler kafası 50 haftalık gibi doğacak bu kız

ben de hep eşimle gidiyorum kontrollerime ama o hep ayakta duruyor yer yoksa hamile olmayanlara bile yer verir hemen bu insanın düşüncesi ile vicdanı ile alakalı bir durum.ne kadar ayıp ben de cok sinir oluyorum.ay ne geldi aklıma bir gün otobüsle bir yere gidiyorduk esimle kalktı hemen birisine yer verdi aman allahım yer verdiği kişi de hem yaşlı hem de o kadar kgluki beni sıkıştırdı kımıldayamadım cok rahatsız oldum karnım gerildi o zmn bu kdr şişko olmasam da gene de vardı karnım falan.ay inince dedim bir daha lütfen yer vereceğin kişileri kg suna göre sec ben doğurana kadar 🙂

Geri