dilekdilek
Hamiş Melek
Biz tatil değiliz ama ben gelemiycem yollar kapalı dicem ki gerçekten de öyle. Ben geçen sene yürüyerek gelmiştim bu sene kusura bakmasın patronum karnım burnumda yürüyemem.biz de biz de![]()
Biz tatil değiliz ama ben gelemiycem yollar kapalı dicem ki gerçekten de öyle. Ben geçen sene yürüyerek gelmiştim bu sene kusura bakmasın patronum karnım burnumda yürüyemem.biz de biz de![]()
Yine ben geldim kızlar. Uykusuzluktan bayılcam gece hiç uyutmadı beni oğlum. Karnım çok ağrıyor benim yastıkları tırmlıyorum artık sizde de öyle oluyor mu
oleey kuzenimin kızı 1 yaşına girdi yarın doğumgünü var ona gidicem bende öğlen nasılda çabuk büyüyo bu sıpalar sanki dün doğdu daha yeni gibi ya

arkadasım kızını acıbadem beylikdüzünden bir doktora götürüyor bi onu denicem önce bakalım deneme yanılma bulcam kendime bir doktor 🙂 o memnun gerçi
şimdilik karnımda ağrı yok ,benim kız tıfıl olunca karnımda ağrı da olmadı
müjde arapoğlu canım memnunmuşhadi ya memnun mu? adı neymiş?
ya arciii kızına isim takıp durma ayrıca da tıfıl mıfıl değil yahuu neden takıldın kii bence kg su haftasına göre normal (geç döllenme olayından)asya doğsun şikayet etcem seni heee