2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şin zor zeynepcim, 17 mayıs çok geç yazık degıl mı sana, elınden gelenı yapmaya çalış bence 1 mayıs çok geç..ALLAH yardım etsın kzum sana

sağol canım düşün bak cevap bile vermem nekadar sürüyor tam işim bitti derken yan odadan çağırdılar off off neyse şimdi bitti işim yazık kocamda geldi beni bekliyor çıkıcam bende birazdan inşallah

canım olabiliyor öyle şeyler
tabi doktorun beceresi ve tecrübesiylede biraz alakalı
ablamın doğumunda kaşını kesmişlerdi doğal olarak izi var hala ama belli olmuyor
1 cm bile değil ama az aşağı gelse gözüne gelecekmiş

ayyy ya stella içim bi tuhaf oldu ben sezeryan olursam şimdi bunu kurar dururum artık benim aklıma bile gelmemişti böle bişey offf allahım hayırlısıyla kurtulsa meleklerimiz

kuşum yazdıysanda kaçırdım sanırım nasılmış kızın herşey yolunda dimi annesi bide busefer içine sindimi doktor hastane falan yakın zamanda değiştirmiştin diye kalmış aklımda

Saol canim yaa, evet bu 2inci defaydi ve doktor beni hatirladi asistani da adimi bildi.
Diger ikisine de en az 4 defa gitmisimdir ikisi de hic bilmezlerdi.
Cok ilgili ve rahat bir doktor cok sukur, yalniz her defa koca kafali diyor yaa. 😀
Yani kendisi 2 hafta ileri gidiyorsa kafa neredeyse 3 hafta ileri. :meri:
Agrin, sancin olursa, suyun gelir veya bebegin hareketleri azalirsa hemen gel yoksa 2 hafta sonra yine gel dedi o an tirstim biraz, ciddi ciddi sonlara dogru yaklastik canim.
Karnim kucuk diyor herkes dedim yok sen bosver soylenenleri karnin iyi dedi.

Kizim da 2507 gram olmus, gelisimi iyi dedi, yalniz iste boyu kisa ben hesaplayinca 1 hafta geride sanki.

Son düzenleme:
Ha bu arada saglik ocagi toxo testi yaptirmam icin beni aradi dedim,
Birdaha ararlarsa benden selam soyle neredeyse doguruyorum ne toxo testi de dedi.
Bu saatten sonra ne anlami var ya hamilelikten once yapilir yada ilk baslarda yapilir dedi.
Rutin bir test degil zaten, doktor ozellikle isteyince yapilan bir test dedi kendisi de iki gebeliginde hic yaptirmamis.
Birde sey dedi eger negatif cikarsa hamilelik boyunca hep tekrarlanmasi gerekiyormus o test.

Saol canim yaa, evet bu 2inci defaydi ve doktor beni hatirladi asistani da adimi bildi.
Diger ikisine de en az 4 defa gitmisimdir ikisi de hic bilmezlerdi.
Cok ilgili ve rahat bir doktor cok sukur, yalniz iki defadir koca kafali diyor yaa. 😀
Yani kendisi 2 hafta ileri gidiyorsa kafa neredeyse 3 hafta ileri. :meri:
Agrin, sancin olursa, suyun gelir veya bebegin hareketleri azalirsa hemen gel yoksa 2 hafta sonra yine gel dedi o an tirstim biraz, ciddi ciddi sonlara dogru yaklastik canim.
Karnim kucuk diyor herkes dedim yok sen bosver soylenenleri karnin iyi dedi.
Kizim da 2507 gram olmus, gelisimi iyi dedi, yalniz iste boyu kisa ben hesaplayinca 1 hafta geride sanki.

benimkinin boyuda 1 hafta geriden geliyo takma kafana sağlıklı olsunlarda ya ben bu sezeryan işine çok taktım şimdi offf

Geri