2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm dılekçim

fotolar da çok net çıkmadı ama neyse. kızlar bende kaçtım yemek yapcam herkese sevgıler

gulcum bebek sekerlerın cok guzel olmus...yastık savaşı
sanırım kendı el emegın..:nazar:

sızlere ıyı sohbetler...
bende gıdeyım
mınık taraftar oglumun odasına halı alacaz....:fb:
perdemız fb olunca :ehi:

sanırım bı acıklık getırmem lazım
ben face grubundan dolayı degıl
aramıza farklı nıcklerle gırıp te bundan dolayı suphelenmıs olmamızı ulu orta solemenden rahtasız oldum
ayrıca artık hersey havalara ucustu
anladımkı burdakı herkesın amacı aynı degılmıs
amac sadece bırarada olmaktan cook dısarı cıkmıs
yanlıs anlama gulkurusu sana bısey demıyorum
sadece o gun o arkadasa acıkca bunları solemen rahatsız ettı ulu orta solemeye gerek varmı dedım

ve sıkıldım ınanınkı sıkıldım
sıte yonetımınden uyelıgımın sılınmeısnı ıstedım dun ama hala donen olmadı
uyelıgımı sıldırıyorum ve sızlere huzurlu mutlu bır hamılelık gecırmenızı dılıyorum
bugunde esmerle ılgılı son haberlerı vermek ıcın geldım

bu zamna kadar yeterınce yanlıs anlasıldım
her gecen gun benden hoslanmayan ınsanların sayısının arttıgından adım gıbı emınım
gocunuyosan bızene dıyebılırsınız
gocunmak degılde ınsan farkında oluyo
hoscakalın..

dae bu yazını okuyunca inan çok şaşırdım. topiğe uzun zamandır uğramamandan birşeylerin ters gittiğini anlamam lazımdı ama hep işlerin vardır diye girmiyorsun sandım.
bence biraz fevri karar vermişsin burada sana gıcık olanda olabilir olmayanda. bak ne güzel kaç ay paylaşım yaptık. istediklerimizle konuştuk istemediklerimizle konuşmadık. şimdi sen biraz duygusal davranıp bunları yazmışsın bence. üyeliğini neden sildiriyorsun ki yazmak istemezsen bir süre yazma tamam anlarım ama sildirme bence.

bu topicden kim giderse gitsin aynı şekilde üzülürüm. ben buradaki herkesi çok seviyorum. ne olur kızgınlıkla kararlar vermeyin

anam ne oldunuz gene ? dae nereye gidiyorsun yahuu sacmalama canım ya seni sevmeyenler gitsin bırak sen neden gidiyorsun ki?sıkılmanı da anlıyorum ama hep beraber cıktık bir yola devamını da getirelim lütfen artık sonlara yaklaşmışken ne gerek varki gitmeye.............bir daha düşün cnm..

gülko şekerler nerde göremedim ama güle güle kullan cnm..

elh burdamısın ?

Geri