2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zeynep burdayım, dediğin gibi hastane alıyormuş nst ücretini 🙁. ben de belki farklı bir yerde yaptırırım diye düşünüyorum artık.
İsmail beyle de henüz konuşmadık, konuşmaya da korkuyorum artık, ver Allah ver hep. Ama korkunun ecele faydası yok, sonlara doğru konuşmayı düşünüyorum.

Geçmiş olsun sistaam, bişey çıkmicak yine, üzme sen kendini

Meloşum o zaman sende ismail hocanın muaynehanesine git haftasonuna al randevunu. Sigorta geçmiyor ama faturayu sigorta şirketine verince sonradan parasını alabiliyorsun ben baştan beri öyle yapıyorum. Bu arada profosör olmayan doktorlar bile 4.bin tl civarı işteyebiliyormuş ben de rıza hocayla daha konuşmadım sanırım o 3bin. tl gibi bişey alıyor ama adam para konusunu hep kapatıyor sinir oluyorum benim bir arkadaşı doğurtmuştu ya doğumdan bir ay sonra kız ödemeyi zorla yaptı tamam adam paragöz değil yok dersen istemez zaten ama bu durum beni daha çok geriyor

sistam merak etme bu seferde kötü bişey çıkmıcak handecimde sende sonuna kadar güzel güzel idare ediceksiniz inşallah.

Bu arada bende nst ye girdiğimde sırtım tutuktu ve iki gün üstüste girmek beni baydı umarım buseferki daha keyifli geçer

Benimde son 11 iş gunum ters bir durum olmazsa 17 mayısta ayrılıcam izine bugünle birlikte 3 pazartesim var yani 🙁 Ekim başı dönücem bende

canım bende aldığımda çok kötü kokuyodu boyadan 2 gün sonra
arap sabunlu suyla sildim azaldı ama ben yaklaşık 2 haftadır odanın kapısını kapattım penceresini açtım gece gündüz açık pencere havalandırıyorum yoksa koku zor çıkar
şimdi baya bi havalandı
arap sabunu al sıvı, onla sil
deterjan kullanma leke yapar dedı suyla sıl dedı arap sabunu leke yapmaz dımı öle yapım alım sıleyım her aksam ozmn🙁 işteyken cam pencerede acmaıyoruz kı gercı 2.kat ama ortlk buara hırszlarla dolu🙁 kocama cık bıraktrmıyor🙁

Kızlar bence pazarlığınızı onceden yapın.biz biara konuştuk eşimle hatta verebıleceğimiz fiyatı soyledık.bu sefer gıttığımızde kesın fıyat konuşup sozleşme bıle ımzalamak lazım.acayıp fıyatlar çıkarabılıyolar çünkü.para konuşmakta ne var ama maalesef kapatıyolar konuyu hemen.onlarında işi en iisi bıle fazla para kopartmaya çalışıyo.bence konuşun çok az zaman kaldı.inş. Hiçbirimiz boyle bı suprızle karşılaşmayız.

Meloşum o zaman sende ismail hocanın muaynehanesine git haftasonuna al randevunu. Sigorta geçmiyor ama faturayu sigorta şirketine verince sonradan parasını alabiliyorsun ben baştan beri öyle yapıyorum. Bu arada profosör olmayan doktorlar bile 4.bin tl civarı işteyebiliyormuş ben de rıza hocayla daha konuşmadım sanırım o 3bin. tl gibi bişey alıyor ama adam para konusunu hep kapatıyor sinir oluyorum benim bir arkadaşı doğurtmuştu ya doğumdan bir ay sonra kız ödemeyi zorla yaptı tamam adam paragöz değil yok dersen istemez zaten ama bu durum beni daha çok geriyor
di mi insan şemsiyenin boyunu bilmek istiyor...

Kızlar bence pazarlığınızı onceden yapın.biz biara konuştuk eşimle hatta verebıleceğimiz fiyatı soyledık.bu sefer gıttığımızde kesın fıyat konuşup sozleşme bıle ımzalamak lazım.acayıp fıyatlar çıkarabılıyolar çünkü.para konuşmakta ne var ama maalesef kapatıyolar konuyu hemen.onlarında işi en iisi bıle fazla para kopartmaya çalışıyo.bence konuşun çok az zaman kaldı.inş. Hiçbirimiz boyle bı suprızle karşılaşmayız.

Canım benim sigortam karşılıyor zaten dolayısıyla çok farketmiyor ama Rıza Beyin para konusunu konuşamama ve hastasında para talep edememe gibi bir özelliği var yani daha fazlasını almaya kalkmıyor dediğim gibi bir arkadaşımın 2 doğumunada o girdi ikisindede kız ödemeyi zorla yaptı. Bende Rıza bey rahat olun sigortadan alıcam zaten dersem ancak o şekilde telaffuz edecek sanırım. Bizimkinin derdi başka

canım benim sigortam karşılıyor zaten dolayısıyla çok farketmiyor ama rıza beyin para konusunu konuşamama ve hastasında para talep edememe gibi bir özelliği var yani daha fazlasını almaya kalkmıyor dediğim gibi bir arkadaşımın 2 doğumunada o girdi ikisindede kız ödemeyi zorla yaptı. Bende rıza bey rahat olun sigortadan alıcam zaten dersem ancak o şekilde telaffuz edecek sanırım. Bizimkinin derdi başka
çok ilgibı doktormuş.ne verırsen kabulüm misali demekki.benımkıde ozel sağlık sıgortası ama ben limiti gecmesın dıye endışelenıyorum.bide ona para veremem çünkü.neyse bakalım gorucez.ozamn endişelenme.en fazla parayı verırsın sıgortanın verdığı olur bıter.senın işin daha kolay bence.

Geri