2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Meloşum o zaman sende ismail hocanın muaynehanesine git haftasonuna al randevunu. Sigorta geçmiyor ama faturayu sigorta şirketine verince sonradan parasını alabiliyorsun ben baştan beri öyle yapıyorum. Bu arada profosör olmayan doktorlar bile 4.bin tl civarı işteyebiliyormuş ben de rıza hocayla daha konuşmadım sanırım o 3bin. tl gibi bişey alıyor ama adam para konusunu hep kapatıyor sinir oluyorum benim bir arkadaşı doğurtmuştu ya doğumdan bir ay sonra kız ödemeyi zorla yaptı tamam adam paragöz değil yok dersen istemez zaten ama bu durum beni daha çok geriyor

canım benim sigorta ile problemlerim oldu, eksik bilgilerden dolayı limitim doldu zaten
buı arada sen hangi sigortadaydın? ben de değiştirmeyi düşünüyorum çünkü.

onlar ne biçim fiyatlar öyle yaaa??? bu cumartesi gidince konuşayım bari
bir de doğum cerrahpaşada olacağından doğum teminatımı kullanmicam, doktor ücretini ordan ödeyebilir miyim acaba? isterse hepsini çeksin

Meloşum o zaman sende ismail hocanın muaynehanesine git haftasonuna al randevunu. Sigorta geçmiyor ama faturayu sigorta şirketine verince sonradan parasını alabiliyorsun ben baştan beri öyle yapıyorum. Bu arada profosör olmayan doktorlar bile 4.bin tl civarı işteyebiliyormuş ben de rıza hocayla daha konuşmadım sanırım o 3bin. tl gibi bişey alıyor ama adam para konusunu hep kapatıyor sinir oluyorum benim bir arkadaşı doğurtmuştu ya doğumdan bir ay sonra kız ödemeyi zorla yaptı tamam adam paragöz değil yok dersen istemez zaten ama bu durum beni daha çok geriyor

3-4 bin mi :shootout::shootout:
doğum mu yapıyoruz soyuluyor muyuz belli değil yaa.

sen nekdr ızın kullanacksınki cnm

16 hafta iznim var vatoz .1 ayı doğum öncesi 3 ayı doğum sonrası :boink:

Gunaydin kizlar ne var ne yok.
Bende sonunda son kalan perdemi indirdim ama bu perde utu istiyor
o yuzden kendim yikamiyacagim sanirim gozum yemiyor okadar utuyu.
Kornes te islenmis iyicene onu sildim simdi de hic halim kalmadi. :shootout:

sistam merak etme bu seferde kötü bişey çıkmıcak handecimde sende sonuna kadar güzel güzel idare ediceksiniz inşallah.

Bu arada bende nst ye girdiğimde sırtım tutuktu ve iki gün üstüste girmek beni baydı umarım buseferki daha keyifli geçer

inşallah canım
deterjan kullanma leke yapar dedı suyla sıl dedı arap sabunu leke yapmaz dımı öle yapım alım sıleyım her aksam ozmn🙁 işteyken cam pencerede acmaıyoruz kı gercı 2.kat ama ortlk buara hırszlarla dolu🙁 kocama cık bıraktrmıyor🙁

arap sabunu iz bırakmıyor canım benim mbilyam beyaz benimkinde bişi olmadı
seninkinde de olmaz sil sen

Gunaydin kizlar ne var ne yok.
Bende sonunda son kalan perdemi indirdim ama bu perde utu istiyor
o yuzden kendim yikamiyacagim sanirim gozum yemiyor okadar utuyu.
Kornes te islenmis iyicene onu sildim simdi de hic halim kalmadi. :shootout:
korneşi nasıl sildinyaa benmkıde ıs olmus sılmem lazım ama oraya cıkma buraya uzanma dıye dıye ehrkes cesartm yok sımdı nasıl yetscem orayaaaa🙁

korneşi nasıl sildinyaa benmkıde ıs olmus sılmem lazım ama oraya cıkma buraya uzanma dıye dıye ehrkes cesartm yok sımdı nasıl yetscem orayaaaa🙁

Merdivenle sildim canim, cok asiri germiyorsun kendini sadece merdivende dikkat etmen gerekiyor.
Birde kimse gormuyorken sildim hemen yoksa bana da aynisini diyorlar ama icim rahat etmiyor her yeri b*k goturuyor sanki.

canım benim sigorta ile problemlerim oldu, eksik bilgilerden dolayı limitim doldu zaten
buı arada sen hangi sigortadaydın? ben de değiştirmeyi düşünüyorum çünkü.

onlar ne biçim fiyatlar öyle yaaa??? bu cumartesi gidince konuşayım bari
bir de doğum cerrahpaşada olacağından doğum teminatımı kullanmicam, doktor ücretini ordan ödeyebilir miyim acaba? isterse hepsini çeksin

allianz sigortanın limitsiz paketindeyim ben doğum limiti falan yok ama doktorun ücreti için hastanenin fiyatlarını kabul ediyor benim doktor misafir hekim ya arada fark çıkabilir onuda doktorumun prof olduğunu beyan edip aradaki farkı talep edebilecekmişim. O yüzden çok üzerinde durmadım. Ama seneye yapıkredi sigortaya geçicem. Ben hamilelik için en az bekleme süredi alliansda diye onu tercih etmiştim ama yapıkredinin özellikle bebek olduktan sonraki şartları daha iyi önemli olan başta limitini iyi ayarlamak yada limitsiz yaptırmak. Bize ilk limitler yeterli gibi geliyor ama hastaneler sigortayı görünce limitleri tüketiyorlar valla o yüzden baştan limitsiz olması en iyisi

Son düzenleme:
Geri