2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beni topluca olarak hepiniz dayaga tutabilirsiniz hak ediyorum.
Sabah esime sinir oldum sinirden yemegi herseyi unuttum
az once kizim deli gibi tekmelemeye baslayinca karnimin aciktigini fark ettim.
Ona sinirleniyorum ama kizima ediyorum. :cry:

yok biz alıştık artık deli kız seni düzeltemeyeceğimiz kesin hayırlısıyla bi doğursanda şu kız kurtulsa senin deliliğinden 🙂 Şaka bir yana valla dediğim gibi ahtım var eğer bir araya gelme fırsatımız olursa bir gün popona popona vurucam bu hamişlikte yaptıkların için

şimdi çıldırmak üzereyim, mobilyacı aramış, çarşamba günü getiremeyeceklermiş, çok yoğunlarmışta vıdı vıdı tek ayak üzerinde bi ton yalan...

bende gidip yemek alıp geleyim bari bugün herkes benim istemediğim yerlere gitti kaldım birbaşıma yanda evlyemekleri yapan bir yer var gidip ordan bişeyler alıp gelicem birazdan misafir konumuna düşerim haberiniz ola

yok biz alıştık artık deli kız seni düzeltemeyeceğimiz kesin hayırlısıyla bi doğursanda şu kız kurtulsa senin deliliğinden 🙂 Şaka bir yana valla dediğim gibi ahtım var eğer bir araya gelme fırsatımız olursa bir gün popona popona vurucam bu hamişlikte yaptıkların için

Cok arsiz bir bebek olursa bunu gercekten hak ederim de. :cry::cry:
Benden salak insan yoktu bu dunyada, sanki ben boyle yapinca adam degisiyor mu yoo,
farkinda bile degil olsa da kim bilir umurunda bile degil ama gel de bunu benim salak kafama anlat
kendime engel olamiyorum kendime ediyorum, kendime ettigim neyse de kizima ediyorum en cok ona uzuluyorum.
:cry:

allure kapıyı aç geliyoruz seni dövmeye. umarım kızın doğunca da kocana kızıp çocuğu açlıktan telef etmezsin. neyse kızın zaten acıkırsa 5 oktavlık sesiyle sana beslenme saatini belli eder 🙂

leach siz parayı peşin mi ödemiştiniz ?? bizde vatozlar gibi teslimatta verdik paayı. koşa koşa getirdiler 🙂

Geri