2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim koca da yanımda benim taklidimi yaparak yürüyo sokakta sürekli.. sağa sola eğilerek böyle. kaç kere yapma dedim yine yapıyo..
görenler zavallı sipastikler diye düşünüyodur kesin

geçende bizimkiyle buluşcaz arabadan indim baktım karşıda bekliyor beni. bende yanına gidiyorum adamı gülme krizi tuttu. dedim neye gülüyorsun.
diyo penguen gibisin. dedim çıkarır sana sokarım bebeği o zaman bakalım sen normal mi yürüyeceksin . bir de utanmadan dalga geçiyor

geçende bizimkiyle buluşcaz arabadan indim baktım karşıda bekliyor beni. bende yanına gidiyorum adamı gülme krizi tuttu. dedim neye gülüyorsun.
diyo penguen gibisin. dedim çıkarır sana sokarım bebeği o zaman bakalım sen normal mi yürüyeceksin . bir de utanmadan dalga geçiyor

bundan sonra bağlayacam 5 kgluk taşı göbeğine
24 saat gezsin onla bakalım
sinir şey
benimkinin de işi gücü dalga geçmek

Kizlar ne oldu biliyor musunuz.
Az once markete gittim geldim kasiyer kiz birden aa hamile misiniz dedi evet dedim.
Kac ayliksin, ay bende mi oyle olucam yaaa, ben simdi 4 ayligim dedi.
Ay bir guldum bir guldum icimden ilk defa ciddi hamile muamelesi gordum yuppiiii. :meri:

geçenlerde benim de başıma geldi. Boynerdeyiz bi kız geldi pardon kaç aylık dedi eşi de arkasında. 8 dedim. Döndü kocasına ayyy bak ben de böyle olucam dedi o da 4 aylıkmış daha. Eşim de kimdi o dedi. Dedim böyle böyle. Heyy allahım yaa harbi hamile kalan manyaklaşıyo herhalde diyooo :ehi:

geçenlerde benim de başıma geldi. Boynerdeyiz bi kız geldi pardon kaç aylık dedi eşi de arkasında. 8 dedim. Döndü kocasına ayyy bak ben de böyle olucam dedi o da 4 aylıkmış daha. Eşim de kimdi o dedi. Dedim böyle böyle. Heyy allahım yaa harbi hamile kalan manyaklaşıyo herhalde diyooo :ehi:

hahahahahahaBuda ayni oyle o sekilde konustu, gozleri kocaman olmus sekilde.
Ama benim de hosuma gitti hamileligimden beri hic boyle ciddiye alan olmadi
aman sende mi hamilesin ki ne var ki sende vs vs duymaktan gina gelmisti.

Cumartesi arkadaşın doğumgünüydü fasıla gittik. Bi ara böyle geriye doğru yaslandım yediklerim fazla geldi. Eşim de diyo ki hadi karıcım istersen biz kalkıp eve gidelim artık. Ters dönmüş kaplumbağa taklidi yapalım :meri:

Allure sende hemen başlasaydın son zamanların zorluklarını anlatmaya
biraz korkutsaydın gözünü
hep bizemi yapacaklar 😀

Bu arada canim ya benim karnimin sekli degisti gibi biliyor musun
ya ben kafayi yiyorum bilemiyorum haha.
Once cok assagida ve topak yaygindi,
simdi ise yukari cikip sivrilesmis gibi duruyor. Bi ara resmini cekeyim.

Geri