2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
KIZ ARCHİİ BEN BILE VİAPORTA GİTTİM KIZ.AMA ORALARI MERKEZE UZAK DEİLMİ İSTENBULDA.BİZİMDE Bİ ARA TAŞINMA IHTIMALI VARDA BAKINIYODUK EV ORALAR ÇOK UZAK GELDI:boink:

hadi ya hahaha ayy utandım kendimden. evet ya viaport biraz uzak merkeze. arabamızda olmayınca gidesim gelmiyor. hem alışveriş merkezleri kafamı şişiriyor senede 1-2 kez anca gidiyorum

archi ya senin çocukluk anıların yaramazlıkların çok komikti geçen yaramaz çocuklardan açıldı konu mehmetle hatırlamaya çalıştım senin yaptıklarını aklıma doğru düzgün aklıma bişey gelmedi
bi tazeleme yap bi ara :humble:

hahaha

iski çukuru maceramdan başlayayım istersen :meri:

off ya cumartesi eşimle doktora gidecektik. doktor o gün gelmiyormuş.
haftaya salı gidicem eşim gene gelemeyecek.kızı en son 3 aylıkken falan görmüştür herhalde hahaha

off ya cumartesi eşimle doktora gidecektik. doktor o gün gelmiyormuş.
haftaya salı gidicem eşim gene gelemeyecek.kızı en son 3 aylıkken falan görmüştür herhalde hahaha
benimki de 15 haftalıkken 1 kere geldi
o da cinsiyeti öğrenmeye
onun dışında gelmek gibi bir isteği yok
ancak ben işten cktıktan sonra beni getireceği için muayenelere
o zaman mecburen görecek kızını

o da cinsiyeti öğrenmeye

Ay benim koca o konuda iyi maşallah... Bugüne kadar 1 yada 2 kez gelmedi sadece.. İlk başlarda ben gelmesini çok istiyordum.. Sonraları gelme istersen dedim ama o geldi hep..

slm kızlar ben geldım, dersım bıttı üstune de patlıcan musakka yaptım akşam için geldım. arkadşıom dedı kı patlıcanları kızartma ugraşma fırn tepsıne pişirme kagıdına yay uzerıne azıcık yag sur yuksek ateşte fırında pişir aynı kızartma gıbı oluyor dedı. yaptım gerçekten yıllardı boşa kızartmışım hem kolay hem temız iş koku yok tavsıye edrım. tıpkı patates gıbı oluyor kızartmaya degmez

ay hiç birini hatırlamıyorum ya
ama burda yinede gülüyorum
delimiyim neyim hahaha

:haha::haha:
çok fena beyninde yer etmişim stella

o da cinsiyeti öğrenmeye

hem gelmiyor hemde beni tehdit ediyor bu kız kimseye benzemezse dna testi yapıcam diye. madem pek meraklısın kızına gel de gör demi

slm kızlar ben geldım, dersım bıttı üstune de patlıcan musakka yaptım akşam için geldım. arkadşıom dedı kı patlıcanları kızartma ugraşma fırn tepsıne pişirme kagıdına yay uzerıne azıcık yag sur yuksek ateşte fırında pişir aynı kızartma gıbı oluyor dedı. yaptım gerçekten yıllardı boşa kızartmışım hem kolay hem temız iş koku yok tavsıye edrım. tıpkı patates gıbı oluyor kızartmaya degmez

annem hep öyle yapar çok da hafif olur. ayy patlıcana da bayılırım. karnımda pek bir aç nedense . halbuki hiç acıkmam :puha:

Geri