pembik
Hamiş Melek
evt ya ne karizma adamdı sam da ne oynak kızdı :f040:bende hayat ağacının çok severdim. komiser vardı ya orda kayl mı neydi adı. sam in sevgilisi. bayılırdık o adama![]()
evt ya ne karizma adamdı sam da ne oynak kızdı :f040:bende hayat ağacının çok severdim. komiser vardı ya orda kayl mı neydi adı. sam in sevgilisi. bayılırdık o adama![]()
ay ben de ggeçen hafta biraz izlemiştim..
artık ezeli bırakacam ben de içimi baydı iyice.. onu seyretsem.. bari gülerim biraz..
nası olsa ezel e 1 ay sonra şöle bi baksam bile konuyu annarım.. yalan rüzgarı misali :çitos:
ay hatırlıyorum da.. ilkokulda yalan rüzgarını seyrederdim.. bi ara bitecek diye söylenti çıktı da kara yaslara bürünmüştüm aa...
evet herkeşleri seviyom

bi de diyoki bi hamilelik bile 11 ay sürüyo diyo
allah nasip ederse normak istiyorum bu cumartesi konuşcam bakalım ozaman benim gününde olursa 56 günüm var:meri:evt sen normalmi doğurcan benim tam 42 günüm kaldı sezeryan olucam ben 16 sında :meri:
anaaa neleri hatırlıyor yaa sahi öyle seyler yaparlardı dimiii :meri:off sorma aşıktım ben ona beee.. uzun saçlı olanı diyoonn..
sam le banyo fln yaparlardı ah ahh :meri:
bende anneme ufacık tezektim
edivardo aç anni
derdim
ay ne güzel pembe diziydi o be
aşk,intikam,gurur...
heeee, eduardo capetillooo...
nan ben de hepsini izliyomusum hee
not:tek sorumlu arceya dır...
ah yalaannn 
off sorma aşıktım ben ona beee.. uzun saçlı olanı diyoonn..
sam le banyo fln yaparlardı ah ahh :meri:
evt ya ne karizma adamdı sam da ne oynak kızdı :f040:

hadi ya bak o kısmı kaçırmışım 🙂 ama o diziyi birkaç hafta daha izlersem abiye sayesinde
türkçe konuşmayı unutacağım
hepiniz evli barklı hamile bayanlarsınız yaptığınız muhabbete bak,![]()
BENÜÜÜÜÜÜÜ:meri: